reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Cześć dziewczyny ! dopiero teraz mam chwilkę. Od rana szukałam sukienki ale nic mi nie wpadło w oko :baffled: Albo jak wpadło to nie było rozmiarówki :baffled: Ale na szczęście znajoma ze sklepu jutro jedzie po towar gdzieś na giełdę to spisała moje rozmiary i mi poszuka i przywiezie ( jeśli się zgodzę, bo powysyła mi zdjęcia kiecek ) bo wyszło że jestem szersza w cyckach niż w biodrach :laugh2: i ciężko coś dobrać ładnego. G dziś pracuje do 18 ... dobre to niż do 22, bo jedziemy na polter :)

Hej:-)
chyba wszystkie dziś odpoczywają:-), ja mam właśnie wolną chwilę:-)

Mary właśnie patrzę na suwaczek i córa jeszcze "młoda":-D fajnie że się zdecydowaliście teraz - my żałujemy że nie wcześniej się staraliśmy:tak:

Kasieńka to udanej zabawy:-)

Butterfly he he powodzenia w szukaniach:-)

Angie witaj:-) miejmy nadzieję że teraz pójdzie jak pomaśle i będziesz się cieszyć II kreseczkami:-D

U mnie typowy pms:angry: jestem tak wredna że bez kija nie podchodź ehhh.

Miłej soboty:-):-)

No ja już bóle na okres mam od 2 dni....a @ dopiero powinna być w środę. Ale ja zawsze mam tak wcześnie te bóle....także już chyba wiem, że jednak znowu figa....

angie witaj;)

kwiatuszek, mary, lajka trrzymam &&&& żeby może to jednak nie była ta wstrętna @ :wściekła/y:

butterfly masz ten sam problem co ja;D Ja na górze jestem M, a na dole S :-p

Lece szykowac sie na imprezke;))) Milej soboty dziewczynki;)))

Czesc babeczki!

Roza
- tak, Mia malutka jeszcze, ale my chcemy miec mala roznice wiekowa. :tak:

Kasienka - dzieki, kochana!

Angie - zapomnialam sie przywitac... :sorry: Witam i trzymam kciuki! ;-)

U nas wczoraj masa zalatwien, a po poludniu kino z moim M. :-) I juz wieczorem nie wlazilam na forum...
A dzis u nas deszczowo, ale sie przeciera, wiec mam nadzieje, ze uda nam sie wyjsc z Mia na plac zabaw. ;-)

Milej niedzieli!

reklama
Mary super:-) ja już nie mam co liczyć na małą różnicę, chyba że teraz jedno za drugim - na co mój mąż na zawał by zszedł o takim pomyśle:-):-)

U nas też chmury,ale mimo wszystko udanej niedzieli:-)

Do góry