zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja już posprzątałam ,miałam smażyć naleśniki ze szpinakiem ale nie mam już chęci ,jutro robię placek po zbójnicku :-)mój M uwielbia go ,ja z kawką
dziewczyny co u Was??
dziewczyny co u Was??Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
dziewczyny co u Was??
Aha, no i pewnie ciężko to zgrać z pracą....?Przed braniem Dupka miałam 28-33 dni, a teraz mam ok 27-28. W sumie kiedyś liczyłam sobie tak "mniej więcej" i plamienie przed @ brałam za okresNanncy jakie długie masz cykle?
! Dopiero teraz liczę dokładnie.
i powinnaś ok 14-15 dc drugi raz się przejść żeby sprawdzić czy jest jakiś duży ok 20-24 cm bo u mnie z reguły takie były i pękały ,jesli będzie taki to powinnaś mieć jeszcze jedno usg potwierdzające pęknięcie pęcherzyka ,wtedy dopiero powinnaś zacząć brać dupka ,jak mądry lekarz i mu powiesz,że starasz się o dziecko i chcesz monitoring cyklu na potwierdzenie jajeczkowania i czy pękają to sam powinien powiedzieć w który dni do niego powinnaś przyjść ;-)
BRAWO !!! Jestem tego samego zdania i mimo, iż staram się krótko, bardzo ale to bardzo przykro mi słuchać tekstów typu: "bo za bardzo chcesz..." itd...zwłaszcza od osób, którym udało się oczywiście za pierwszym razem. No bo jak można "chcieć dziecka mniej"??? Ja też tego nie rozumiem...jak można chciec dziecka, pragnąc byc mamą i nagle odwrót O JUŻ NIE CHCĘ...albo o już wyluzowałam bo tak na prawdę to jak nie ma to dobrze.... no jak??????????
Najważniejsze to być sobą!
objawy mega standardowe, cycki nic, bóle podbrzusza już takie, że masakra...wczoraj wspomogłam się nawet ibupromem 

szlak mnie trafia ale daje na luz,daje na luz !!!!

udowodnione ;-) ale niech inne spróbują 

chyba zwariowałąm