reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Mitemil to widzę że mamy taki sam dylemat.
Ja pomyślałam że mała tam będzie mieć swoje zabawki i nie będą mi się walać po pokoju. Ale chyba tak się nie da. Ona jak w łóżeczku siedzi to ma coś ala ten namiot. I tak sobie myślę czy jest sens tak ją separować od nas?

Dotychczas zabawki trzymałam w nieakceptowanym przez Martyne kojcu. Ale zakupiliśmy namiot i młoda jest zachwycona. Chętnie w nim siedzi i bawi się, a wyjście z namiotu w każdej chwili bardzo jej odpowiada.

Namiot zajmuje mnie więcej tyle miejsca co kojec, jest kolorowy i stabilny :-)

W Rossmanie od 7 maja beda w promocji znowu pampersy ze ślimakiem Fisher Pric`a jakby któraś ostatnio nei zdązyła kupić...:)

ja nie zdążyłam i już się napaliłam:)

a i mój mówi że widział bilbord carrefour'a z tą dużą paką pampersów za 79,99zł (tych w pudełku, co w tesco były)

To dobrze widział;-), bo są w carrefourze:tak: ja zawsze chce kupić ale jak kupie pare rzeczy to już nie mam ich jak doniesc i rezygnuje. Mam nadz. że w końcu się uda, aaa i są jeszcze 6 paki chusteczek nawilżonych Pampers - 4+2 gratis za 24,99 - mówie o sensitive 63szt.

reklama
Do góry