reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Mitemil to widzę że mamy taki sam dylemat.
Ja pomyślałam że mała tam będzie mieć swoje zabawki i nie będą mi się walać po pokoju. Ale chyba tak się nie da. Ona jak w łóżeczku siedzi to ma coś ala ten namiot. I tak sobie myślę czy jest sens tak ją separować od nas?
Ja pomyślałam że mała tam będzie mieć swoje zabawki i nie będą mi się walać po pokoju. Ale chyba tak się nie da. Ona jak w łóżeczku siedzi to ma coś ala ten namiot. I tak sobie myślę czy jest sens tak ją separować od nas?
Dotychczas zabawki trzymałam w nieakceptowanym przez Martyne kojcu. Ale zakupiliśmy namiot i młoda jest zachwycona. Chętnie w nim siedzi i bawi się, a wyjście z namiotu w każdej chwili bardzo jej odpowiada.
Namiot zajmuje mnie więcej tyle miejsca co kojec, jest kolorowy i stabilny :-)
Namiot zajmuje mnie więcej tyle miejsca co kojec, jest kolorowy i stabilny :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
ja nie zdążyłam i już się napaliłam
a i mój mówi że widział bilbord carrefour'a z tą dużą paką pampersów za 79,99zł (tych w pudełku, co w tesco były)
a i mój mówi że widział bilbord carrefour'a z tą dużą paką pampersów za 79,99zł (tych w pudełku, co w tesco były)
To dobrze widział;-), bo są w carrefourze
ja zawsze chce kupić ale jak kupie pare rzeczy to już nie mam ich jak doniesc i rezygnuje. Mam nadz. że w końcu się uda, aaa i są jeszcze 6 paki chusteczek nawilżonych Pampers - 4+2 gratis za 24,99 - mówie o sensitive 63szt.

_karincia_
Fanka BB :)
Naprawdę??
Tak tanio to szok.
A nie wiecie do kiedy jest ta promocja w Carrefour`ze??
Tak tanio to szok.
A nie wiecie do kiedy jest ta promocja w Carrefour`ze??
_karincia_
Fanka BB :)
Te Pampersy w Carrefour`ze to są jednak mniejsze kartony 
W Realu jednak bardziej się opylało
;-)

W Realu jednak bardziej się opylało

reklama
Podziel się: