• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Proszę o poradę

Pani M

Zaciekawiona BB
Chciała bym się dowiedzieć, ponieważ na test ciążowy jest za szybko. Jestem w 23 dniem cyklu przy ćwiczeniach bardzo bolało mnie podbrzusze. Jestem umówiona na wizytę do lekarza ale dopiero pod koniec następnego miesiąca, współżyłam można powiedzieć ze cały ten cykl po ustaniu miesiączki. Bardzo możliwe ze jestem w ciąży czy powinnam odpuścić ćwiczenia czy któraś z Pan miła takie bóle?

reklama
Rozwiązanie
Może zrób betę, bo ile dni minęło od stosunku?
Ogólnie mam bardzo nie regularne cykle 35 ale teraz miałam 54... bardzo długo musiałam czekać na okres. Teraz jestem w 23 dniu cyklu i nie chce doszukiwać się symptomów ale boli mnie ten brzuch na dole i myślałam ze faktycznie od ćwiczeń ale dalej się to utrzymuje... a stosunek miałam wczoraj wieczorem każdego dnia...
Jeśli są to bardzo intensywne ćwiczenia to ja bym odpuściła. Nie ma możliwości wcześniej udać się do lekarza?
No waśnie nie :( starałam się na wcześniejsza wizytę ale nie ma terminów a tutaj jestem za granica... wiec muszę się dostosować i czekać ja już wariuje po prostu przez tą nie wiedzę, tak myśle ze jest wcześnie na test ale nie wiem sama nie znam się na tym :)

Rób sobie lżejsze treningi jak starasz się o dziecko. A bete możesz zrobić za 5 dni jeśli owulacje miałaś w 14dc
Doszłam do wniosku ze odpuszczę sobie treningi całkowicie... wole poczekać i się upewnić żeby nie zrobić nic złego co by mogło zaszkodzić, tym bardziej ze nie mam jeszcze dzieci wiec nie wiem na ile mogę sobie pozwolić, ale jest to bardzo dziwne nigdy wcześniej nie miałam takich problemów...

Chciała bym się dowiedzieć, ponieważ na test ciążowy jest za szybko. Jestem w 23 dniem cyklu przy ćwiczeniach bardzo bolało mnie podbrzusze. Jestem umówiona na wizytę do lekarza ale dopiero pod koniec następnego miesiąca, współżyłam można powiedzieć ze cały ten cykl po ustaniu miesiączki. Bardzo możliwe ze jestem w ciąży czy powinnam odpuścić ćwiczenia czy któraś z Pan miła takie bóle?
Ja trenowałam od roku ...treningi silowe na siłowni...od momentu jak zaczelam sie starac...odpuscilam...wolalam nie ryzykować

Ja trenowałam od roku ...treningi silowe na siłowni...od momentu jak zaczelam sie starac...odpuscilam...wolalam nie ryzykować
Tak? właśnie przestałam chodzić na siłownie i pomyślałam ze nadrobię sobie w domu bo czuje się okej I przy ćwiczeniu nie robiłam go nawet długo musiałam się położyć tak mnie zaczęło bolec podbrzusze masakra jakaś...

reklama
reklama
Początek ciazy jest bardziej zagrożony:) lepiej odpuścić..mojej formy juz nie widac:D ale po porodzie wroce:) do treningów
Aaa czyli się udało super:) ja tak odpuszczę bo mnie narzeczony zje jak by usłyszał ze mnie coś boli a ćwiczę a po za tym naprawdę nie chce zrobić krzywdy sobie i być może jak jestem w ciąży to i dziecku... ale chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro rano tak na zaś i później za kolejny tydzień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry