• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Proszę o poradę

Pani M

Zaciekawiona BB
Chciała bym się dowiedzieć, ponieważ na test ciążowy jest za szybko. Jestem w 23 dniem cyklu przy ćwiczeniach bardzo bolało mnie podbrzusze. Jestem umówiona na wizytę do lekarza ale dopiero pod koniec następnego miesiąca, współżyłam można powiedzieć ze cały ten cykl po ustaniu miesiączki. Bardzo możliwe ze jestem w ciąży czy powinnam odpuścić ćwiczenia czy któraś z Pan miła takie bóle?

reklama
Rozwiązanie
Może zrób betę, bo ile dni minęło od stosunku?
Ogólnie mam bardzo nie regularne cykle 35 ale teraz miałam 54... bardzo długo musiałam czekać na okres. Teraz jestem w 23 dniu cyklu i nie chce doszukiwać się symptomów ale boli mnie ten brzuch na dole i myślałam ze faktycznie od ćwiczeń ale dalej się to utrzymuje... a stosunek miałam wczoraj wieczorem każdego dnia...
Aaa czyli się udało super:) ja tak odpuszczę bo mnie narzeczony zje jak by usłyszał ze mnie coś boli a ćwiczę a po za tym naprawdę nie chce zrobić krzywdy sobie i być może jak jestem w ciąży to i dziecku... ale chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro rano tak na zaś i później za kolejny tydzień
Lepiej dmuchać na zimne❤jak.zrobisz test daj znac.....najbardziej czuły jest clearblue...warto kupic:)

reklama
Może zrób betę, bo ile dni minęło od stosunku?
Ogólnie mam bardzo nie regularne cykle 35 ale teraz miałam 54... bardzo długo musiałam czekać na okres. Teraz jestem w 23 dniu cyklu i nie chce doszukiwać się symptomów ale boli mnie ten brzuch na dole i myślałam ze faktycznie od ćwiczeń ale dalej się to utrzymuje... a stosunek miałam wczoraj wieczorem każdego dnia...

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry