Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejku,nie mogę Żeby się ten koszmar już skończył,żebyś Mońcik mogła normalnie wziąć swoje dziecko na ręce...
Wierzę zresztą ,że tak będzie.Tylko dlaczego w ogóle takie rzeczy się dzieją...
Trzymajcie się MMM !!!
A jak tam Zosia?
Śliczna jest i taka kruchutka:------( te oczka ma jak sarenka....
Walcz Majeńko wszyscy na Ciebie czekają!!!!już nie długo mamusia Cię przytuli barrrdzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
witajcie e ciotki...musimy sie duuuuuzo modlic za nasza Majulke i za Moniczke i Marcina...Bog nas wyslucha i Majcik wyzdrowieje...Nie ma innej opcjii...
Moncik dziekujemy za zdjecie...sliczna ta Twoja corunia wymeczona ale cudna
Majeczko, ależ ty jesteś śliczna!!! Walcz maleńka walcz!!! Wszystkie się tu za Ciebie modlimy i już czekamy na kolejne Twoje zdjęcia w objęciach rodziców.
Pytacie o Zosię, więc poprosiłam jej mamę o zdjęcia aby wam ją przedstawić, a tym samym mozecie się przekonać, jak nasze dzieci nikną w oczach. Poza tym Zosia czeka tak jak my na zejscie z respiratora ale najpierw musi wyleczyc zapalenie płuc, żółtaczkę, chorą wątróbkę. Prosimy o Zdrowaśki także dla niej....Oto Zosia przed i po operacji...
Duuuży buziak dla Mai od cioci Kasi.
Śliczna jesteś i taka dzielna.
Uściski dla Mamy i Taty Mai, to wszystko byłoby chyba ponad moje siły.
Jesteście niesamowici.
Malutka ta Zosieńska...a różnica na tych dwóch zdjęciach ogromna. Jakby dwoje różnych dzieci.
Tyle muszą wycierpieć te kruszynki. A rodzice patrzący na to...chyba cierpią jeszcze bardziej.
Ale idzie ku lepszemu. Trzeba odpędzać od siebie wszystkie złe myśli i skupić się na tym jak będzie jak dziewczynki wrócą już do domu by zacząć normalnie żyć.