reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja co prawda nie siedzę po nocach na internecie, ale całym sercem i myślami jestem z Wami Monika!!!
Modlę się gorąco co Pana, aby zabrał od Mai tę chorobę i aby pozwolił wreszcie Wam cieszyć się tym, że możecie być razem w domu!!! To musi się udać!!!
Maju walcz Kochanie, nie poddawaj się!!! Pokaż im wszystkim jaka z Ciebie silna Dziewczynka!!! Dasz radę Kruszynko!!!

reklama
Majeczko wierzę w Ciebie - jesteś silną i niesamowitą istotką. Tyle osób modli się i myśli o całej Waszej trójce - mam nadzieję że to jakoś pomoże tej małej kruszynce.

Mońcik nadzieję i głęboką wiarę w Waszą Córeczkę mamy cały czas i Wy na pewno też!!! Ona już tyle razy udowodniła, że posiada niezwykłą siłę!

Ja tu zajrze dopiero wieczorkiem...
I mam ogromna nadzieje,ze zastane same dobre wiadomosci...
TRZYMAM KCIUKI!!!
BUZIAKI MMM!!! :blink:

Ja również zerknę wieczorem. Liczę, że Maja będzie się lepiej czuła!!! Majuniu nie poddawaj się Kochanie!!!

ufff....stabilna-cud dziewczynka,Majeczko jestesmy z toba i twoimi godymi podziwu Rodzicami!!!! modlimy sie caly czas i trzymamy mocno kciuki!!!

Trzymamy kciuki za kolejna wizyte i za pomyslne wiadomosci od Majeczki.
Malutka nie daj sie, trzymaj sie i jestes bardzo dzielna!

Ja również czekam na same dobre wieści :tak::tak::tak:
Wyjeżdżam do poniedziałku mnie nie będzie:-:)-:)-( mam nadzieję,ze jak wrócimy to same uśmiechy na tej stronce będą i dobre wieści:tak::tak::tak::tak::tak:
Majeczko modlić się będę za Ciebie cały czas:-):-):-):-)
wiara czyni cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry