reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przeczytalam Fakt, poczytalam forum a Pszczólka nasza tak pieknisia dzis, bedzie dobrze wierze w to z calego serca , buziaki dal calej trojeczki MMM i oraz dla
e-cioteczek

reklama
Udało się :)
Spędziliśmy z Mają prawie całą godzinę. Nie spała, nadal bardzo kontaktowa. Dzieci dostały spore Misie-doktorki od studentów??? Maja sama próbowała go głaskać gdy weszliśmy. Gdyby nie gorączka 39.5 byłaby silniejsza, no i ta sinica...
Ale za to, kiedy do niej mówilam o tym, jaki zrobi nam prezent na święta i zejdzie z respiratora, to saturacja podskoczyła jej z 77 na 82 :) Powiedziałam jej też, że Prezydent Kaczyński wysłal jej paczkę z 3 fajnymi zabawkami, a w gazecie czyta o jej sile cale mnóstwo ludzi i nie moze nikogo zawiezc.
Oj, Panie Boze...tak ciężko mi patrzeć na cierpienia i słabość własnego dziecka, a tęsknota moja nie zna granic. Błagam Cię, spraw świąteczny cud, daj nowe, zdrowe życie temu dziecku, a będziemy w niej wychwalać Imię Twoje. Amen.

Trwam do jutra, rano biegiem po kolejny Fakt, dalej do Mai przed cewnikowaniem i znowu wyczekiwanie na...wyrok?!?
Módlmy się...kto jak tylko potrafi, plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

dalej do Mai przed cewnikowaniem i znowu wyczekiwanie na...wyrok?!?

Na wyrok?????????????? NIE:no::no::no:
przecież uż tam wszystko ładnie zoperowali, tak???
To teraz tylko diagnoza i leczenie, rehabilitacja i koniec
nie ma innego wyjścia!!!:-)

Ale nadal się modlimy!!!!!!!!!!
Boże... Ty już wiesz co:)
Dodaj im sił:tak:

I WIELKA!!! buźka dla Majeczki za siłę:)))) Śliczności Ty nasze...

Mońcik, bądźcie dobrej myśli, tyle osób wspiera Maję! Tak sobie myślę, że już chyba wszyscy, których znam życzą jej zdrówka i szczęśliwego dzieciństwa:tak: Wierzę, że będzie dobrze. Ucałujcie ją jutro mocno mocno ale delikatnie:-)

Monika z mojej strony masz modlitwę na 100%!!!!!
Wiem że cieżko...że boli, ale bedzie cud....napewno będzie!!!!!
Przytulam Cię mocno kochana...i Marcina też....tak z całego serca jestem z wami..myślą przy Mai!!!
Wasza cierpliwość zostanie nagrodzona...Maja w końcu będzie zdrowa!!!!

Moniko..jakze sie ciesze...ciesze sie Waszym szczesciem..i wierze ze teraz juz z gorki ..ze bedzie dobrze bo byc musi..ze juz niedlugo bedziecie w domku..Majusia zdrowa i szczesliwa..:) wierze bardzo wierze w zdrowie i sily Majeczki to taka dzielna dziewczynka...skladam rece do Boga o duzo zdrowka dla Majeczki i sil na lepsze jutro i kazdy inny dzien ..Amen

Moniczko będziemy się Modlić z całych sił :tak:
Ja też kupiłam dzisiejszy fakt - ale jesteście śliczną rodzinką teraz tylko zdrówko i nic już wam do szczęscia nie potrzeba
Jutro ważny dzień
Boże prosze żeby było dobrze :unsure:

Maja będzie zdrowa na 1000% koniec kropka innej wersji nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
modlimy się z całych sił, jutro ma być wszystko szybko, gładko bez problemów!!!!!!!!
A na święta Maja będzie w jeszcze lepszej kondycji niż dzisiaj:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:
Mońcik wiem, że ci ciężko ale bądź dobrej myśli :tak:teraz już będzie tylko lepiej...poczekajcie jeszcze troszkę nie długo zacznie sie NOWY LEPSZY DLA WAS ROK!!!!!!

reklama
Ja specjalnie wierząca nie jestem, ale...W takiej sytuacji...Pomodliłam się...
Codziennie zaglądam tu w oczekiwaniu na wieści, nie raz płakałam nad komputerem.I cały czas wierzę, że z Majeczką będzie dobrze, że już niedługo odetchnie pełną piersią, że nadejdzie taki dzień, kiedy będzie biegała boso po trawie, śmiejąc się radośnie, a dumni rodzice będą ją bacznie obserwować...Albo uwieczniać takie chwile aparatem...Ach...Brak słów............................................
Majeczko, musisz być silna, dla siebie, dla rodziców, dla wszystkich, którzy wiernie Ci kibicują :tak:
Moniczko, Ciebie podziwiam i to z całego serca.Ty i Marcin musicie być naprawdę WIELCY.Wspaniali z Was ludzie.Ucałujcie od nas Majeczkę.
Idą Święta...I czekam na cud...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry