reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
Prosze o podanie numeru konta na wplaty z zagranicy.
Potrzebne bedzie Iban,Swift Code,dokladny adres fundacji ,banku i angielska wersja dopisku (Irole beda kaleczyc polskie wpisy).
Postaram sie cos zdzialac w Irlandii.
Moze polonia w Irlandii?
No nic,zobaczymy.

Majunia jest sliczna i strasznie dzielna.
Trzymam kciuki za Was:tak:

reklama
Witam wszystkich!

Priscilla co z konkursem? Czytałaś moje propozycje?
Chce tylko dodać, ze gdybyś robiła taką wystawę, to rodzice wraz ze zdjęciami powinni przysłać oświadczenie, ze zgadzają się na wykorzystanie zdjęć na wystawie. Chociaż po tych wszystkich zawirowaniach z fundacją nie wiem już na ile taka impreza jest możliwa:(

Monika, odzywał się informatyk? Kiedy dokończy stronkę? Banner byłby potrzebny. A także miejsca dla sponsorów. Już teraz pisząc maile z prośbą o pomoc moglibyśmy prosić o umieszczenie banneru na stronach danej firmy, a także informować, o możliwości umieszczenia logo firmy na liście sponsorów.
Taki banner zrobili rodzice Kacperka: Banner dla Kacperka

A co z blogiem na stronie Nivea? Odzywali się?

Co do fundacji tvn. Monika moze napisz do tej osoby, co odzywała się do Ciebie. Od razu zapytaj o namiar na osobę do kontaktu w programie Uwaga! Nie będą mogli już kręcić. Jak odpowiedzą negatywnie to zbombardujemy ich nowymi mailami. Postaramy się, żeby były „mocne”:)

Myśleliście może o sprzedaży „cegiełek” na aukcjach? Wiedziałam wiele takich na allegro. Pokazałabym przykład, ale właśnie trwa konserwacja serwera allegro:(

Dziś napisałam m.in. do fundacji „Niezapominajka” i do fundacji „Z miłości serc”.
Zaczynam wątpić w ten pomysł z pokazem mody. Wydaje mi się, ze wymaga za dużo środków, a przynosi malo funduszy. Choć z drugiej strony można prosić projektantów o jakąś rzecz na aukcje. Albo na jakiś pokaz, który można zorganizować bezpośrednio u was. Można poprosić jakąś szkołę o pomoc i wtedy byłyby modelki za darmo: -)

Cały czas trzymam kciuki, za tego doktora w Polsce. Mam nadzieje, ze wkrótce się odezwie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Całusy dla Mai!

India...
Na stronkę wciąż czekam, mam nadzieję że się opłaca. Ale wyślę kolejną prośbę ponaglającą bo bez tego to ciężko..wiem...

Z tą Uwagą nic jeszcze nie wiem, ale przypuszczam, ze to tez potrwa.
A odnośnie pokazu, może faktycznie dużo trzeb dla tego zaangazowania, i musiałby sie tym ktoś konkret zająć.
Ja jestem od wczoraj jakoś zniesmaczona, bo te nasze największe pomysły są zbiórkami publicznymi, i tak dusze fundusze jakie przypuszczam mogłybyśmy uzyskać, nie zasilą nam konta na operację. Wiem, wszystko się przyda, ale przecież to miało być wyjscie awaryjne gdyby NFZ zawódł.
Czekam na wieści od Dr Wojtalika. Niecierpliwię się. Maja znowu wstała z ciężkimi dolegliwościami. Głowa mi puchnie, wciąż pada ... trzeba nam działać...ehhhhh...

Drodzy użytkownicy Forum,
Z przykrością jesteśmy zmuszeni poinformować, że bez naszej zgody i wiedzy
Forum zostało przejęte przez dotychczasowego administratora Pana Ryszarda
Lewandowskiego i umieszczone na domenie Forumsercedziecka.home.pl
Fundusz Serce Dziecka całkowicie się dystansuje od wszelkich działń na tym
Forum.
Fundusz uruchomił ponownie Forum Funduszu Serce Dziecka na poprzedniej
domenie forumsercedziecka.org.pl i zaprasza wszystkich użytkowników do
wypowiadaia się na naszym forum. Niestety na razie jest to stan na dzień 9
sierpnia, ale mamy nadzieję, że uda nam się uzupełnić brakujące wpisy.
Za utrudnienia wszystkich serdecznie przepraszamy.
Naszym celem jest wspólne wspomaganie się i pomaganie. Liczymy na Wasze
zrozumienie i zaufanie.
zapraszamy na stronę forumsercedziecka.org.pl
W imieniu Funduszu
Kasia, Beata, Gosia

co do postu powyżej to otrzymałam taką odpowiedź na email od Forumsercedziecka.home.pl
pewnie któraś z nas tam pisała i stąd taki email z informacją do mnie. Mają tam chyba jakieś problemy z forum.....

ok rozumiem... dziś skleciłam ładnego e-maila pisanego (jakby) przez Ciebie Moniś i zaczynam go rozsyłać :) tzn bombardować gdzie się da (z numerem konta z 50 na początku). Pozdrawiam Cie gorąco, uściskaj Majunię i czekam z niecierpliwością na jakieś informacje od doktora Wojtalika. Powodzenia! Odezwę się w poniedziałek.

co do postu powyżej to otrzymałam taką odpowiedź na email od Forumsercedziecka.home.pl
pewnie któraś z nas tam pisała i stąd taki email z informacją do mnie. Mają tam chyba jakieś problemy z forum.....

O ile pamiętam to byłam jedną z tych co pisały do Fundacji Serce Dziecka...

India78, ta wystawa to super pomysl.
Problem tylko w tym, ze sama nie dam sobie rady, bo u mnie strasznie krucho z czasem.
Tak, jestem z Wawy - Ty tez??
Gdzie cos takiego mozna zorganizowac? Moze jakas szkola w weekend? Fajnie byloby w Zachecie, ale tam bedzie baaardzo ciezko :-(
Tylko na co przeznaczyc te 5k? Rozumiem, ze na wynajecie sali (moze daloby rade gratis?) i na materialy - w tym wywolanie zdjec.
Nie wiem tez jak rozwiazac sprawe z zyskiem. Formalnie ma byc jak najwiecej odbiorcow pieniedzy. Daloby rade zalatwic z fundacja aby trafily tylko dla Majeczki?

reklama
DZIEWCZYNY !!! ZMIEŃCIE TEN NR KONTA NA SWOICH PROFILACH NA 50 1020 1156 0000 7902 0007 7248 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry