reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ciekawe czy Monia coś napisze :confused: nie mogę się doczekać jej relacji iwieści z ostatniej wizyty ...

Monia jest na BB, ma zielone światełko, własnie odpisuje .... :tak: zaraz się wszystkiego dowiemy :-)

Ja mężem sie wyreczam w podglądaniu wiadomosci...jakas grypa mnie dopada. Ale jak już zielone swiatełko jest...to wstałam z łóżka i czekam :)

reklama
Kurcze dziewczyny...mam wrażenie, jakby stado koni po mnie przebiegło, mega zmęczenie jakieś, ach te emocje.
Majka ułozona na wpół leżąco, z maseczką na buźce, macha rączkami, rozglada się - pewnie szuka towarzystwa. Przyniosłam jej smoczuś, akurat siostra się o niego upomniała, bo chciała ulzyć małej w tym jej mlaskaniu hehe. Fakt, dyduś dał jej troche frajdy. A ponieważ pozbyła się tez sondy, to dostała piciu herbatki doustnie. Powoli będzie tak jadła. Parametry trzyma na tym maseczkowym tlenie, gazometria wyszła troche lepsza niż rano, bardzo pomogło oklepywanie i ruch.

Tak się cieszę, ale dość szybko ściągnięto mnie na ziemie. Dr przypomniał mi, o tej duzej wątrobie Mai, za którą specjalisci obwiniają niewydolność prawej komory. I ta spora wątroba uciska na płucko małej. Hallllloooo - tu Ziemiaa !!!...juz prawie zapomniałam, ze ekstubacja to tylko kolejny kroczek w naszej długiej drodze :(
Zostały nam jeszcze dreny...
Zmęczyłam się tym główkowaniem. Cieszę sie tym co jest, a o ciąg dalszy uzdrawiania będę się gorliwie modlić, a co !!! Zaufałam...nie przestanę :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry