- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
I ja tez nie widze tego pamietnika :-(
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Witam Was Dziewczyny!!! Ja ciągle staram się tu zaglądnąć, ale ciągle coś... Jesteście niesamowite!!! Tyle zjednoczonych serc - Maja jest dla nas cudem!!!
Co do wieńca, ja się nie dokładam, ale tylko dlatego, że sama zbieram pieniążki na wieniec - tyle tylko, że od przyjaciół Moniki i Marcina.
To takie smutne... Echhhh....
Moniko Kochana, mówisz, że nie masz sił. Kochanie, Ty ich masz bardzo dużo. Powiedz mi kto nie płakałby po śmierci bliskich osób?? A tymbardziej dziecka?? Nie znam takiej osoby. Popatrz, my, które nie znałyśmy osobiście Mai płaczemy i nie możemy się z tym pogodzić, a co dopiero Ty - Matka... Dla mnie płacz nie jest wyznacznikim tego czy ktoś jest silny, czy nie!!! A w płaczu znajdziesz ukojenie. Dla nas jesteś silną i dzielną Kobietą!!!
Co do wieńca, ja się nie dokładam, ale tylko dlatego, że sama zbieram pieniążki na wieniec - tyle tylko, że od przyjaciół Moniki i Marcina.
To takie smutne... Echhhh....
Moniko Kochana, mówisz, że nie masz sił. Kochanie, Ty ich masz bardzo dużo. Powiedz mi kto nie płakałby po śmierci bliskich osób?? A tymbardziej dziecka?? Nie znam takiej osoby. Popatrz, my, które nie znałyśmy osobiście Mai płaczemy i nie możemy się z tym pogodzić, a co dopiero Ty - Matka... Dla mnie płacz nie jest wyznacznikim tego czy ktoś jest silny, czy nie!!! A w płaczu znajdziesz ukojenie. Dla nas jesteś silną i dzielną Kobietą!!!
Weroniczko - dużo zdrówka i radości z okazji drugich urodzinek!!! Aby Pan Bóg zabrał od Ciebie chorobę i sprawił aby dzieciństwo stało się szczęśliwe i beztroskie!!! Sto lat Dziecino!!!
Kochane, strasznie się poczułam widząc wiadomość o pogrzebie... Jakoś dopóki jej nie było, chyba do końca to do mnie nie docierało. A teraz... Łzy znowu płyną...
Mnie również nie będzie na pogrzebie. Ale obiecuję o 11:00 zapalić świeczkę i pomodlić się za naszą kochaną Majeczkę oraz za Monikę i Marcina. Chociaż tyle mogę zrobić...
Mnie również nie będzie na pogrzebie. Ale obiecuję o 11:00 zapalić świeczkę i pomodlić się za naszą kochaną Majeczkę oraz za Monikę i Marcina. Chociaż tyle mogę zrobić...
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
P.S. Mnie się pamietnik otwiera... Hmmmm...
Madziu cieszę się, że u Filipka wszystko w porząku!!! Ucałuj Go od cioci Hani!!!
Madziu cieszę się, że u Filipka wszystko w porząku!!! Ucałuj Go od cioci Hani!!!
blond
mama dwoch urwiskow
boze ja bede w piatek w pracy , ale biore balony ze soba i puszcze do nieba do majeczki
moniko i marcinie trzymajcie sie mocno , jestesmy z wami
moniko i marcinie trzymajcie sie mocno , jestesmy z wami
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
dla weronisi sto lat z calego serca
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.