reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam!

Mońcik, niestety mogę Cię wspierac tylko duchowo, chciałabym jakoś ukoic Twój ból...
Ja też chodziłam w ciąży z sąsiadką, dopóki nie straciłam dzidziusia. Potem patrzyłam jak jej brzuszek rośnie, na jej radośc. Ból i zazdrośc były okropne. Ciężkie to chwile po stracie dziecka, szczególnie, gdy już tak bardzo zwiążesz się emocjonalnie. Bardzo Ci współczuję i mocno przytulam. To wszystko potrzebuje czasu...:-(
My tu wszystkie wzięłybyśmy od Ciebie ten ból i tęsknotę...:zawstydzona/y:

Doris cieszę się, że u twojej Calineczki wszystko dobrze i niedługo będzie miała większe pole do popisu. Chodzik to dla niej super sprawa, będzie szalec po domu i wzmacniac mięśnie.:tak:;-)

Pozdrawiam Was moje drogie! Buziaki!!! :-)

li-6403.png

reklama
Mój Kubuś parę tygodni temu też miał rotawirusy: biegunka, wymioty, gorączka...Zmizerniał trochę... :-(

li-6403.png

a ja sobie nadwyrężyłam rękę i siedzę i ryczę Paweł cały dzień w pracy a ja z dziewczynami do 21 sama w domu ..............:-( nie wiem jak ja dam rade .............

Tynka...to co robiłaś z ta reką ?? A nie ma kogoś kto mógłby Ci trochę pomóc...babcia, siostra, koleżanka ???

A tak wogóle uważam że dzieci nie powinny chorować...absolutnie !!!

No właśnie ja w tej Warszawie sama jak palec...........mam teściów...........ale lepiej przemilczeć pewne fakty:baffled::wściekła/y:.........................rodzice daleko 300 km:-(............muszę jakoś się przemęczyć a jutro i w czwartek Paweł ma wolne............ dzwoniłam do sąsiadki , żeby wpadła po pracy pomóc mi dziewczyny umyć........ale jest chora:eek: ........więc wole nie ryzykować:no:

Monisiu kochanie przytulam Cię mocno :tak: czas ukoi Twój ból i wierzę, że ta pustka też się kiedyś wypełni. A tymczasem zaglądaj do nas kiedy tylko masz na to ochotę i jesli tylko chcesz to pisz co czujesz, my wszystkiego wysłuchamy, zrozumiemy i utulimy, jesli będzie trezba. Jesteśmy z Tobą bo jesteś bardzo dobrym, ciepłym, wartościowym człowiekiem :tak:

Zdrówka dla Zuzi i Weroniczki-Calineczki!

Mój Michaś też jest przeziębiony, byłam dzis z nim u lekarza, dostał jakieś tam leki, na szczęście osłuchowo jest czysty więc to nic poważnego i mam nadzieję, że wkrótce to zwalczy.

Pozdrawiam wszystkich gorąco!

Witam wszystkich serdecznie kochani!!
Moniko i Marcinie wspieram was bardzo mocno żebym mogła wam ulzyć w bólu.........

Doris pozdrawiam ciebie i Nasza małą Calineczkę Weronisie!

Pozdrawiam wszystkich moooooocno!!

MM modlę sie za was i płaczcie to wam zawsze ulży........

(*) Majeczko tesknie.........

Serce Malwiny

reklama
Tynka życzę powrotu do zdrowia i mam nadzieję, że jakoś sobie poradzisz...:tak:

Pozdrawiam!!! :happy:

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry