reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Beatko miło Cie widzieć, napisz jak się czuje Wiktorek i ucałuj go od nas.

Mam nadzieję, że kolejne zabiegi przyniosą super efekty i Wiktorek bedzie się miał dobrze a naczyniak zniknie.

reklama
witam i ja...
Madziu tekst piękny...daje do myślenia...
Moniu,Marcinie...jestem z Wami...modlę się o spokój, siłę i szczęście dla Was..
Haniu Ty też jesteś nam potrzebna...

Majciku(*)...

Grono nam się powiększa!!!
Witamy Beatko wśród nas!!! Całusy dla Ciebie, Wiktorka i całej Rodziny od E-cioteczek!!!

Witamy mamę Wiktorka, no i Beatko napisz nam coś o Swoim synku:tak:.

Moniko Marcinie jestem z wami cały czas
kochani tule i mocno się modle o spokój dla was!!!!

Madziu piekny tekst ..taki prawdziwy dużo daje do myslenia.................

Haniu my się tez cieszymy że z nami jesteś ............

Majeczko (*) tęsknie i pamietam............

Miłego dnia kochane e -cioteczki

Witam Beatko jak czuje się Wiktorek
Ucałuj go od nas!!!!pozdrawiam Cie !!!

witam e-cioteczki
przeczytalam wczoraj post Moniki i rowniez zabraklo mi slow:-(nie wiem co napisac....to i tak nie przyniesie ci ulgi Moniko,ja podziwiam cie z z calego serca,znosisz tak wiele............
wiedz ,ze my tu jestesmy i myslimy o was caly czas,tylko tyle niestety mozemy zrobic,modle sie o szczescie dla was..........

Majeczko
[*]zawsze bede pamietac:(((((((((

Czasem lepiej pomilczeć razem, ja też nie wiem co pisać.

Beatko, witam;) a może założyć wątek dla Wiktorka?

Witajcie dziewczyny od jakiegoś czasu śledzę wątek o Majuni !
Kibicowałam jej jak walczyła, a teraz smucę się z Wami , nie ma dnia, godziny żebym o niej nie pomyślała a już o Monice i Marcinie choć ich nie znam myślę ciągle i teraz im "kibicuję" i modlę się żeby dali radę ! (Nie wiem, ale twarz Moniki wydaj mi się taka zajoma, my chyba się już kiedyś spotkałyśmy ?!)
Mnie obcej osobie serce z żalu ściska a co dopiero bliskim ..ohhhhhh !

Modlę się także o małą Zosię i jej rodziców !

reklama
Witam Beatko!

Cieszymy się, że u Wiktorka duża poprawa. On już dawno zagościł w naszych sercach! :tak:

Zarówno On jak i Wy - jego Rodzice jesteście bardzo dzielni!!! :tak:

Pisz, co u niego słychać!!! :tak:

Pozdrawiam, uściskaj synka!!! :-):-D:-)

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry