reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej to ja :-)
To jak plakaty już nie będą potrzebne??
Bo mój mąż nic innego nie robi tylko bawi się twoimi zdjęciami ,ale wybaczam ci w końcu to rodzina he he.Niech robi.
Dołączę się tez do okazywania radości razem ze wszystkimi HU RA HU RA cieszę się że operacja odbędzie się tu w Polsce.To oznacza ze może być lada dzień bo i zapewne koszty będą mniejsze być może będzie cię kosztował tylko pobyt w Poznaniu.A może cię nawet odwiedzę.To już nie daleko od nas :rofl:
Trzymaj się i bądź dobrej myśli zobaczysz będzie dobrze ucałuj Maje od kuzynek i uściski ode mnie jestem z tobą i trzymam kciuki.

reklama
No w końcu baaaardzooooo dobra wiadomość. ;-):tak::-)

Teraz musicie czekać, musimy - w końcu wszyscy czekamy na happy and!

Nie stopujcie z akcjami i zbiórką pieniędzy!! Jak już będzie po, to pieniądze na leki, rehabilitację będą bardzo potrzebne.

Czekam co napiszesz Mońcik...

dawno tu nie zaglądałam
nie udzielałam się wcześniej, czytałam i ryczałam, myślałam, wspominałam... jak mogłam, tak pomogłam, dodatkowo rozesłałam maile po znajomych, mam nadzieję, żę to coś da
bardzo się cieszę, że sprawy tak się układają:tak:
Mońcik kciuki zaciśnięte, żebyś jak najszybciej napisała nam, że Majeczka jest zdrowiutka:tak:

Mońcik, to cudowna wiadomość baaaardzo mocno trzymam za Was kciuki!!!!!!
Przepraszam, że tak Was ostatnio zaniedbałam... ale już po prostu na nic nie miałam czasu, nawet za bardzo na sen :zawstydzona/y:
Ucałowania dla Majeczki.

Cudownie!!!!!!!!! Calusy, zyczenia zdrowia i zacisniete kciuki przesylamy z USA.

Ogromnie się cieszę, to naprawdę świetne wiadomości. Bardzo Wam kibicuję i jestem z Wami całym sercem. Czekam na kolejne dobre wieści.

UWAGA UWAGA ...WIEŚCI NIOSĘ :)

Dzwoniłam do Poznania, powiadomiono mnie, że nasz termin na przyjazd do szpitala to 4 LISTOPAD !!! BĘDZIE OPERACJA!!! Przewidywany okres rehablitacji to 2 tygodnie, jesli wszystko się uda. To już za miesiąc - tryb pilny!

Szczęśliwa jestem, ale i przerażona. To już, ale też "aż" za miesiąc. Ale jak wszystko będzie dobrze, to tak jak sobie marzyłam, na święta niunia będzie mi demolować choinkę he he he ! Płakać mi się chce...szok...

Wszystkie wszczete akcje na rzecz Mai kontynuujemy. NIgdy nic nie wiadomo, a rehabilitacja bedzie konieczna. Zresztą na tej jednej operacji sie nie skonczy, bo wraz ze wzrostem małej, bedzie trzeba przynajmniej 2 krotnie wymieniac zastawki. A jesli wraz z upływem lat, znajdzie sie lepsza metoda, to bedziemy mogli z niej skorzystac, ale pewnie, nie za darmo.

O rany!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale SUPER!!!!!!!!
Jak zwykle się poryczałam:baffled:

A jaki koszt? czy to NFZ??? czy jak?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry