reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcik- to fatalna wiadomość... Jakby co to bez wahania pędzcie do szpitala bo Maja to już córcia ogólnonarodowa! Pomimo całego odrzucającego otoczenia, są w szpitalu w stanie szybko doprowadzić ją do formy. W domu najlepiej, ale cóż... jeszcze trochę musicie pozaciskać zęby i wkrótce będzie super :-)

Co do plakatu, to właśnie na fotosiku coś macie (choć widac sama o tym nie wiesz;-) - stąd moje pytanie: czy to wzór plakatu/ ulotki/ czy tez może jakaś notka która się gdzieś ukazała. Jeśli to różowe dałoby się wydrukować w formie ulotki, to spokojnie możemy w pracy do każdej wychodzącej od nas paczki dorzucić 1 szt. To da w sumie ok. 600-700 odbiorców z całej Polski w miesiąc.

reklama
Acha, to różowe....to jest post o Mai, jaki umieścił tygodnik Profesionał na ostatniej stronie swojego pisma, jakis czas temu. Zerknij na stronkę Mai w wydarzenia. Dopiero teraz to umieściliśmy.

Kurcze, chyba coś jest w powietrzu... Mnie też zaczyna coś łapać. Oby ten dzień w pracy jak najszybciej minął, marzę o łóżku... :((

Moniś trzymaj się! Cały czas śledzę wasze losy i trzymam kciuki abyście w zdrowiu dotrwały do operacji. Głowa do góry, będzie dobrze! Mam nadzieję, że jutro będą lepsze wieści od Was!

Moncik trzymam mocno kciuki i wierze, ze wszystko bedzie dobrze!:-)

Co do oddawania krwi- wydaje mi sie, ze mozna ja oddac w kazdym miejscu w kraju, trzeba tylko zaznaczyc dla kogo ma byc i w jakim szpitalu bedzie operacja.

Gorace buziaczki dla Majeczki:-)

napisalam do kuzynki ktora studiuje w poznaniu (zostala polozna) w sprawie oddania krwi, poprosilam aby zaapelowala do znajomych, mam nadzieje ze sie uda! ;-)

Karlam, świetnie, Jak już mowiłam, dr Wojtalik powinien to decenić, bo z takiej krwi skorzysta nie tylko nasza Majeczka.

Apropo Mai - w szpitalu nas nie chcą, mówią, że teraz mają taki sezon na te wszystkie wirusy, zbyt duze to dla małej zagrozenie. A Majka się trzyma, i można jej podać antybiotyk w domu. To też uspokoiłam pediatrę, i mówimy, że ma zielone światło na leczenie domowe. Właśnie wyszły od nas pielęgniarki środowiskowe - pobierałyśmy krew do badań. niestety z główki, a taka gęsta jak zwykle. Ale Majcik był dzielny...teraz padła ze zmęczenia. czekam na wyniki.

reklama
poranna wiadomosc od Moniki:

Maja miala w nocy 40 stopni goraczki. Karetka i jestesmy w szpitalu.
A no pierdzieli sie. Ja wysiadam Czekamy na winiki krwi i moczu to sie dowiemy jak jest. Zdjecie RTG pokazuje zmiany - jak zawsze z ta wada. Bedziemy rozmawiac z Poznaniem.

no ku**a mac!! :-( :-(

mam nadzieje ze to chwilowy spadek formu Mai, a moze zabki?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry