reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj Wielki dzień!!!!!!!!!!!!
trzymamy kciuki mocno :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
czekamy na wiadomości
Dzisiaj wyjeżdżam będę wieczorem dopiero :-( i mam nadzieję,że jak włączę komputer to tu sama radość będzie:-):-):-):-):-)
MAJUNIU WIELKIE BUZIAKI DLA CIEBIE I TWOICH RODZICÓW :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Monika3 - cóż poradzić. Tak musiało być i trzeba z tym żyć. Chciałabym aby za drugim razem się udało. Zobaczymy.
Ale teraz najważniejsza Maja!!! Trzymajmy kciuki!!

HANUS JAK SIE WIERZY ZE BEDZIE DOBRZE TO BEDZIE ( nie krzycze;-):-p) I ZYCZE BY SIE UDALO:tak::-)

Ciekawe jak tam Maja .............pewnie wszytsko ok bo nic nowego nie wiemy .........mam przynajmniej taka nadzieje;-)

będzie dobrze:tak: musi być:tak: do grona modlących się osób dołączył zbór zielonoświątkowy w dzierżoniowie:-) jest nas więcej:-D
dzisiaj już raczej nie zajrzę na bb, jutro wyjeżdżamy i będę dopiero przed świętami, więc Majeczko, jak wrócę czekam na twoje zdjęcia z cudownym uśmiechem, zero smutku na czyjejkolwiek twarzy:tak:
Monika, Marcin, jestem pełna podziwu dla was:tak:
chyba mnie rozniesie przez te 3 tyg:baffled:

Hanus78, przeżyłam to co Ty, a potem pojawił się mój synuś. Tak niestety miało byc, chociaz ja nadal nie wiem dlaczego??? :-( 18.12.2007 r. minie cztery lata...
Tobie życzę super dzieciątka!!!:-)
Za Maję wciąż kciuki zaciśnięte, wszystko zbliża się do mety. Maja i jej Rodzice powinni dostac złoty medal!!!

li-6403.png

Z tego co wiem to z Mają jest bez zmian powolutku goi się no i jutro będą zamykać klatkę piersiową i rozbudzać ją oby wszystko sie dobrze jutro powidło

No to mamy poniedziałek, żadnych alarmów, więc pewnie będzie dziś zamknięty mostek.
Ale bym przytuliła tego małego skarba i jej waleczną mamusię ..... póki co wirtualnie

Cześć Cioteczki Majeczki.Melduję się i czekam na dobre wieści :tak:
Ciekawe czy Maja już na sali operacyjnej i w ogóle jak się trzyma:confused:
Trzymamy kciuki i wierzymy,że bez żadnych komplikacji minie ten ważny tydzień,a za kilka dni Maja już się będzie uśmiechać do rodziców,sama oddychać,a serdusio będzie mocno biło:tak:
Mońcik-dużo silły dla Ciebie i Męża !!! Będzie dobrze !!!

Dziękuję Dziewczyny za Wasze dobre słowa!!!! :) Czuję, że mam Przyjaciółki w całym kraju!!! :)

Ciekawe co u Majuni. Monika nie odzywa się już 3 dzień... Trzymamy kciuki!!!

reklama
Majeczko trzymaj się - wracaj nam do zdrówka jak najszybciej. Myślimy o Tobie i Twoich dzielnych Rodzicach!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry