reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuję Dziewczyny za Wasze dobre słowa!!!! :) Czuję, że mam Przyjaciółki w całym kraju!!! :)

Ciekawe co u Majuni. Monika nie odzywa się już 3 dzień... Trzymamy kciuki!!!

Hanuś przykro nam bardzo i trzymamy kciuki żeby następnym razem wszystko było tak jak byc powinno. No i koleżanki masz nie tylko w kraju;-).

Trzymamy kciuki za Maję;-).

No właśnie...żadnych wiadomości :-:)-(...a my tutaj znowu w niepewności :baffled:

Nic o Mai, a nerwówka niesamowita. Niech ktoś nas wreszcie uspokoi, że już po zabiegu i Majka wypoczywa przed wybudzeniem!!!

No i mam wiadomość Od Moniki:
SMS
Maja nie zamknięta.Być może jutro?!Jest problem z temperaturą.Bo ma gorączkę którą zbijają a jednocześnie ogrzewają jej ciało bo nie umie się rozgrzać.:wściekła/y::-:)frown::sad:

19950603300114.png

200103251972.png

200601212156.png

0ed9dddb2f.png

331a9d870f8f556dmed.jpg

http://oiwiki,blox.pl//html
dorisw - strona domowa w Fotosik.pl

my tez od samego rana czekamy na jakieś wieści o Majeczce, a tutaj cisza:-(, mam nadzieje, że wkrótce się czegoś dowiemy:tak:

Doris minęłyśmy się postami, no nic trzeba być dobrej myśli:tak:, czyli czekamy do jutra?:-(
Trzymamy kciuki za Majeczkę

reklama
sms od Moni:

"Maja wciez nie zamknieta,mooze jutro?! Ma goraczke ale tez trudno jej sie dogrzac. Po16 bede wiedziala wiecej..chyba."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry