reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko...bedzie dobrze kochana...wierze w to mocno:):) Majeczka to zuch dziewczynka...
Zosiu:))) brawo tak dalej

Madziu...dla Ciebie uklony wielkie za to ze swoja obecnoscia dalas nadzieje MM...:tak::tak:

reklama
Zgadzam się. Kiedy tyle osób modli się za Majeczkę - musi się udać i być dobrze!
Trzymaj się kochana kruszynko!

Monika zobaczysz, że Maja też będzie sama oddychała i że sobie poradzi!! My wszystkie tutaj gorąco o to prosimy!!!

Majeczko słonko kochane walcz dzielnie bo Rodzice czekają na Ciebie! Jesteś wyjątkową dziewczynką :tak::tak::tak::tak:

Brawo dla Zosi - za nią też bardzo mocno trzymam kciuki!!

PS. Mój synek właśnie zobaczył że płaczę i bardzo się przejął - powiedziałam, że jest taka mała chora dziewczynka, o którą bardzo się martwię..... a on mi na to "Mama, nie płacz! Dzidzia... zdrowa...będzie!"

Dzieci wyczuwają takie sprawy. :) Olu, Twój Syn wie co mówi!!!
Maju musisz posłuchać Maksa i szybciutko wyzdrowieć!!!
Brawa dla Zosi za krok do przodu!!!

Muszę już wyłączyć komputer. Zajrzę tu jutro i wierzę, że wieści będą lepsze. :)
Maju Kochanie dobrej i spokojnej nocki Ci życzę! Żeby przyśniło Ci się coś milusiego!!! Nabierz sił przez noc i pokaż rano Mamusi, że lepiej się czujesz!!!

Wczoraj na storonie internetowej Klasztoru Świętego Krzyża złozylam prośbe o modlitwe za nasza Majkę.........pewnie jutro bedą się modlic o jej zdrówko na mszy, oby Bóg wysłuchał modlitw naszych i zakonnikow:tak:

No to troszkę lepsze wieści, oby tak dalej.

Brawo dla kruszynki Zosi, a Ty Maju walcz aniołku, zbieraj siły i nigdy się nie poddawaj.

Majeczko, tak piękne życie przed Tobą - masz największy skarb na cudowne dzieciństwo - wymarzonych Rodziców.
Wierzymy wszyscy że starasz się jak możesz nabrać siły i zdrowia.
My naszymi modlitwami jesteśmy z tobą kruszynko.
Jutro jedziemy do Częstochowy - w Waszej intencji Moniko również.
Trzymajcie się. Spokojnej nocy wszystkim.​

reklama
Moniczko,strasznie mnie wzruszyly te Majeczkowe lzy,o ktorych pisalas...Bardzo bardzo mnie wzruszyly! Ale to na pewno byl jakis znak. :tak: A moze polecialy jej one,bo teskni za Waszym widokiem,tak jak Wy za jej slicznymi - otwartymi oczkami... Oh jejku jejku,zeby to sie wszystko zaczelo ukladac,tak,jak powinno... Ogromne buzi dla Was MMM!!! :blink:

Zosienko - brawo brawo ogromne! :tak: Buziaczki maluszku! :blink:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry