reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciekawe, o której będzie zabieg, może już trwa?:confused:
Ja muszę oderwac się od internetu. Zajrzę tu dopiero o 20-tej. Cały czas będę myślami z Mają i pomodlę się za nią w wolnych chwilach.

Walcz Maju, jeszcze trochę i wrócisz do przytulnego domciu w objęcia stęsknionych i dzielnych Rodziców!!!

li-6403.png

reklama
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze cewnikowanie Majeczki!!
Dopiero obejrzałam zdjęcia zamieszczone wczoraj przez Monikę - Maja wygląda na nich ślicznie :tak::tak::tak:

Tak bardzo bym chciała, żeby malutka wracała do pełnego zdrowia już bez żadnych komplikacji!! Majeczko trzymaj się dzielnie!!!!

MMM bądźcie dzisiaj bardzo dzielni !!!!!:tak::tak::tak::tak:Trzymamy kciuki, modlimy się!!!!!!!!!!!!!!!!
MAJUNIU BĄDŹ SILNA I DZIELNA!!!!!!!!!!!!!

Halo halo,ja tez jestem i czekam na wiesci,o ktorej cewnikowanie i jak Majunia to wszystko zniosla! :tak: :-) :tak:
TRZYMAM KCIUKI MMM!!! :blink:

Zakupiłam Fakt i poprostu od wczoraj łzy mi lecą ciurkiem- czytając historię Mai, czytając posty Mońcika a już ryczałam jak głupia jak zobaczyłam wczorajsze zdjęcie naszej Kruszynki. Jest taka śliczna i taka niesamowicie silna. Czekam na dalsze dobre wieści. Mońcik trzymajcie się dzielnie i ciepło. Jestem z Wami i modlę się o Maję

Niestety muszę opuścić posterunek na parę godzin :-:)-:)-( ale jak wrócę mam ogromna nadzieję,że będą tu czekały na mnie same dobre wiadomości i taka atmosfera jaka była wczoraj:tak::tak::tak::tak::tak:
Nie puszczam kciuków ani na moment :-) ciekawe jak zakupy zrobię:confused::-D
MAJUNIU NIE DAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!WALCZ ŚLICZNOŚCI TY NASZE!!!!!!!

reklama
Trzymamy kciuki za powodzenie całego zabiegu:tak::tak::tak:

Majeczko śliczna kruszynko WALCZ!!! ... do roboty kochanie!

MM - przytulam mocno!!!

Buźka:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry