reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ciekawe, o której będzie zabieg, może już trwa?:confused:
Ja muszę oderwac się od internetu. Zajrzę tu dopiero o 20-tej. Cały czas będę myślami z Mają i pomodlę się za nią w wolnych chwilach.

Walcz Maju, jeszcze trochę i wrócisz do przytulnego domciu w objęcia stęsknionych i dzielnych Rodziców!!!

li-6403.png

reklama
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze cewnikowanie Majeczki!!
Dopiero obejrzałam zdjęcia zamieszczone wczoraj przez Monikę - Maja wygląda na nich ślicznie :tak::tak::tak:

Tak bardzo bym chciała, żeby malutka wracała do pełnego zdrowia już bez żadnych komplikacji!! Majeczko trzymaj się dzielnie!!!!

Zakupiłam Fakt i poprostu od wczoraj łzy mi lecą ciurkiem- czytając historię Mai, czytając posty Mońcika a już ryczałam jak głupia jak zobaczyłam wczorajsze zdjęcie naszej Kruszynki. Jest taka śliczna i taka niesamowicie silna. Czekam na dalsze dobre wieści. Mońcik trzymajcie się dzielnie i ciepło. Jestem z Wami i modlę się o Maję

Niestety muszę opuścić posterunek na parę godzin :-(:-(:-( ale jak wrócę mam ogromna nadzieję,że będą tu czekały na mnie same dobre wiadomości i taka atmosfera jaka była wczoraj:tak::tak::tak::tak::tak:
Nie puszczam kciuków ani na moment :-) ciekawe jak zakupy zrobię:confused::-D
MAJUNIU NIE DAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!WALCZ ŚLICZNOŚCI TY NASZE!!!!!!!

reklama
Trzymamy kciuki za powodzenie całego zabiegu:tak::tak::tak:

Majeczko śliczna kruszynko WALCZ!!! ... do roboty kochanie!

MM - przytulam mocno!!!

Buźka:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry