reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
"Marzenia sie spelniaja... Tylko mocno,mocno,mocno w nie wierz..."

A Naszym (e-kibicow ;-) )marzeniem,Majeczko,jest Twoj sliczny,rowniutki i przede wszystkim samodzielny oddech...
Wierzymy,ze Ci sie to uda i ze dzisiejszy dzien bedzie tym przelomowym... Tym,ktory zblizy Cie jeszcze bardziej do domku. :tak:

reklama
Czemu tak jest że ten dwutlenek tak rośnie, czy to ta tętnica płucna sobie nie radzi :confused: ... nie wiem, nie znam się na tym, ale może można jeszcze coś poprawić :confused:

Majciu kochanieńka walcz malutka! Jesteś śliczną silną dziewczynką i jestem pewna, że nawet jeśli nie daj Boże (tfu tfu) dojdzie do tracheo. to następna próba oddychania bez respiratora powiedzie się. Jesteś silna, dzielna, kochana i wcześniej czy później nabierzesz sił i wszystkie przeszkody stojace na drodze do wyzdrowienia pokonasz!

Już widać poprawę bo po tej ekstubacji radziłaś sobie Maju lepiej, dużo lepiej niż ostatnim razem, więc poprawa jest!

A tym czasem walcz, oddychaj głęboko, nie wiem ale mam takie przeczucie że wieści po 16 będą jednak dobre :tak:

Jezu ufam Tobie. Ufam, że poziom dwutlenku węgla zacznie spadac, że serduszko Mai przyzwyczai się do nowych warunków i zacznie pompowac tlen do wszystkich zakamarków jej ciała!

Maryjo i Jezusie wstawcie się do Boga za tym dzielnym dzieckiem i jej Rodzicami, niech już będzie im tylko lepiej.

Proszę o to w modlitwie!!!

li-6403.png

Żeby tyko się wszystko poprawiło i się obyło bez tego zabiegu...
Maju walcz dziecinko!!!

Marcin Zadzwonił Na Oiom Ok 13.00 - Gazometria Trochę Lepsza !!!
Matko Boża, Wstaw Się Za Nami U Swego Syna, Bo Ja Godna Nie Jestem...

Majeczko, zbierz siły Słoneczko i pokaż im, że te rurki już mogą sobie zabrać!
Trzymam kciuki!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry