reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Uuuuuu to się sobą nie nacieszyłyście, a z drugiej strony dobrze że śpią bo zbierają siłki, ale cos czuję, że Tobie Monis smutno bo ... wizyta przelaciała a wy się z Majunią nie widziałyscie... nie smuc się ...
Główka do góry kochana, może o 20 :00 się uda :tak:

Trzymam kciuki za Majunię i za Zosię też.

reklama
No witajcie kochane...nie pisałam nic bo miałam lekcje na prawo jazdy-swoją drogą narobiłam tyyyyle błędów że szok:zawstydzona/y:...ahh...
Wiem też tylko tyle że u Majeczki bez zmian. Czekają na odpowiedni moment.
Będę dzwoniła do Moni niedługo...wtedy napiszę wam coś więcej. Może koło 17:30 jeśli będziemy już po rozmowie.
Ja bardzo chcę jechać do Mai....tak bardzo tęsknie i chcę ją zobaczyć...ahhh
Kochaniutka mała rybko ciocia modli się o to żeby ten moment kiedy wyciąhną ci rurkę był odpowiedni i żebyś dała sobie dzielnie radę. Wierzę w Ciebie mały szkrabiku!!!! :tak:
Buziaki dla was MMM i wszystkich e-cioteczek! :happy2:

Jestem juz po wizycie.
Moja córka znowu baaardzo śpiąca. Z pewnością to efekt leku na gorączkę, który ma moc wyciszającą. Maja tylko kuka co pare minut kontrolnie, czy jestem i żeby przytulić się do jej uszka (uwielbia tak zasypiać)...i znowu drzemie ssąc smoka(bo respirator ma teraz w nosku). Dostała mleczko, to spi he he. Niechaj zbiera sily. Modlę się nad nią i proszę Bozię o ten kolejny krok - samodzielne oddychanie! Modlmy się wspólnie, bo jak Pismo Sw głosi : "..gdzie dwoje i więcej modli się do Mnie, tam jestem pośród nich..." Zawierzyłam tym słowom :)
Obie nasze niunie potrzebują tego kroku - Majka i Zofija potrzebują siły na własny, pełny oddech.
Moje drogie, obawiam się, że po 20.00 nie zdam wam relacji, bo Agnieszka, mama Jagódki z Poznania, zaplanowała mi wspólny wieczór :)) Przypuszczam, że i tak nic nowego sie nie wydarzy na noc. W innym razie, nawiedzę Madzię pilnym sms.
Pozdrowienia od Justyny. Sciskamy was mocno :*

Super super super!!!!!!!!:-):-):-)
Niech kruszynka odpoczywa....zbieraj maleńka siły...Ty Zosiu też!!!!
Monia zrelaksuj się dzisiaj wieczorkiem...super ze masz obok siebie takich fajnych ludzi którzy wyciągają Cię z tej szpitalnej rzeczywistości w ten normalny świat ;-)
Jestem z wami....modle się mocno żeby Maja oddychała sama.
W takim razie jutro zadzwonie..ale to już napewno:tak:
Buzi wielkie dla was kochani.....
Pozdrowienia dla Justyny....całuski wielkie dla dziewczynek
Trzymajcie się kochane....

Jasne Monika, musisz się ruszyć gdzieś, to też pomaga!!! A my poczekamy do jutra. ;)
Uściskaj od nas Justynę!!! I obie nasze Pszczółki!!!
My również się molimy, więc Pan napewno nas wysłucha. :)
Przesyłam gorące całuski!!!

Oj Moniś dobrze zrobi ci taki wypad poza szpitalne mury.Ja sama mam małe dziecko w domu z wirusem grypy i wiem jak to jest siedzieć w domu i nosa z niego nie wyjać. Ale do Ciebie to ja i tak nie mogę sie porównywać.Ale Ci bardzo współczuje !!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Niech maleńkie śpią to więcej sił nazbierają !!!!
Oj biedna te dziewczyny że cały czas nie mogą się do was poprzytulać.Ale wierzę w to;-);-);-) że nie długo nadrobicie ten cały czas na zabawach.jak juz będziecie w domku razem w trójkę.:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

aha bym zapomniała do tego co napisała fundacja wosp do krupki to troche nie fair przeciez te pieniadze so potrzebne na leczenie dzieci i o ile mi wiadomo na to sa zbierane.A dla mnie to jest bez sensu ze nie na konkretne dziecko.Przeciez mogli by utworzyc komisje która by co roku wybierała wyznaczoną ilośc dzieci i wspomagała je finansowo na leczenie za granicą i irehabilitacje,przeciez tych pieniedzy jest duzo baaaardzoooo duuużżżoo:szok::szok::szok::szok::szok::szok: z samych odstek mozna by wspomagac takie dzieci.Jestem trochę zasmucona tą negatywną odpowiedzią:no::no::no::no::no::no::no: Przecież wszyscy chwala tak Jurka Owsiaka ale pod ttym wzgledem u mnie ma dużego minusa-----------------Przecież Maja i Malwinka Jaki i Zosia potrzebuja kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dużej kasy na leczenie

a ja jeszcze odp nie dostalam od wosp moze dlatego ze ja pisalam o pawilonie i zbieranych srodkach na niego i o dzieciakach i mamach ktore przezywaja horror rozstaniowy wiec moze.... kto nie pisal niech skrobnie :)

MAJA ZOSIA walczcie kochane oby tak dalej :)

reklama
Witam dziewczyny!

Na wstępie chciałam bardzo podziękować za życzenia dla Kubusia!!!

Kuba na imprezce urodzinkowej był żywy i zabawny jak zwykle. W nocy niestety dostał biegunki, rano wymioty i tak cały dzień - rotawirusy szaleją. Dopiero zasnął, po nocy i dniu nieprzespanym. Bardzo zmęczony, wyczerpany...

Cieszę się, że u Mai dobrze. Niech zbiera siły do podjęcia samodzielnego oddychania!!! Trzymam kciuki!

Dobrze, że Mońcik trochę się wyrwie od codziennych trosk. Agnieszka to super kumpela, wie co dla Moniki potrzebne!

Pozdrawiam i życzę kolorowych snów!!!

li-6403.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry