reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam i ja
Moniko, Marcinie modlę się...

aggamell głowa do góry, będzie lepiej...musi być lepiej

Majeczko(*)...pozostaniesz w naszych sercach na zawsze Aniołku

Ja też cały czas czytam ten wątek i ściskam kciuki za Monikę i Marcina. Nie piszę za często bo nie umiem tak ładnie ubierać w słowa tego co czuję tak jak Wy dziewczyny:-(Ale cały czas o Was myślę. Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka wszystkim chorym dzieciaczkom!

Witajcie!!!
Zaglądam tu, choć nie zawsze piszę... Ale jestem z Wami wszystkimi i łączę się w bólu...
Wszystkim życzę dużo zdrówka, bo to najważniejsze. Reszta przyjdzie sama...
Pozdrawiam gorąco.

e-Cioteczki, jesteście kochane
Dziękujemy za db. słowa i modlitwę
Właśnie wpadłam do domciu pod prysznic i świeżutkie ciuszki dla dzieciaków, no i nie omieszkałam tu nie zaglądnąć.
Ja też myślę i pamiętam
[*]

Całusy dla wszystkich, do usłyszenia
Mama Michasia i Mirellki

reklama
Witam drogie cioteczki! Też zaglądam tu codziennie, myslę o Majeczce, modlę się o siłę i spokój dla MM...
Dziewczyny, kate less-ty miałas pomysł z założeniem fundacji...może zróbmy to dla Zosi, dla Malwinki zbierane są fundusze,jej też pomagajmy,a Zosieńce należałoby może założyć konto i zbierać na operację? Jeżeli oczywiście Justyna tak chce:tak:dziekujemy za informacje o malutkiej Zosi:tak:trzymaj się kruszynko!

Majeczko...aniołeczku nasz
[*]
!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry