reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie Dziewczyny!!!
Kate Less jesteś naprawdę niesamowita!!! Wyrazy uznania dla Ciebie!!! takich ludzi trzeba w Polsce, pełnych zapału i optymizmu:-):-):-):-):-)

Madziu i Filipku dużo zdrówka!!!

MM myślami jestem wciąż przy Was....

Witam i ja,pamiętam i myślę o MM i Majeczce
[*]...
Pomysł ze stowarzyszeniem super, tylko że chyba Monika i Marcin powinni o tym zadecydować...a na to wydaje mi się potrzeba jeszcze czasu....Jakby co, jestem chętna do pomocy!

A moze by moderator przeniósł te posty stad dotyczące fundacji do nowego wątku założonego przez Kate?

Kochane...
jasne, że MM podejmą decyzję:tak:
i na to czekamy... i nie przyspieszamy nic, a nic...
ale, żeby nie tracić czasu, trzeba działać
i już!!!
żeby potem być gotowym już na 100%
ja na pewno nie zmarnuję tej szansy!

A moze by moderator przeniósł te posty stad dotyczące fundacji do nowego wątku założonego przez Kate?

Już może nie kombinujmy... zostawmy je tutaj:tak:
żeby wchodzący tutaj mogli poczytać i się przenieść na tamten watek

ale już nie piszemy o fundacji na tym wątku, OK?

prisscilla nie chcę twojego zapału studzi ale w tym roku to raczej rozliczenia na konto tej fundacji nie wpłyną. trochę formalności z tym jest. pisałam już kate_less że wysokoścccc kapitału jest uzależniona od min. tego czy fundacja będzie prowadziła działalnośc gosp.trzeba wszystko przemyślec. trochę tego jest. tak hop siup się nie da. odezwę się z konkretami.pozdr.

Jak nie w tym, to w przyszłym roku:tak:
damy radę:-)

MM.... to dla Was!!!
Majeczko (*)... i dla pamięci Twojej

reklama
Majeczko poruszyłas lawinę serc, teraz nie przestaniemy
dla Twojej pamięci,

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry