reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniko, mamo Mai...niesamowite, włoski małej też :)

Eve...krzyżyk zostawiłam w rękach Justyny, teraz wisi u Zosi :)

Karlam...aż dech mi zaparło na myśl o tej fasolce he he, w sumie dlaczego nie ;)

Doris z Weroniką w szpitalu, ale nie mają źle. Dostały same pokój, siostry żadko do nich zaglądają, to też nie stresują małej Calineczki. Doris poprosiła o kompleksowe badania, więc zatrzymają ich do poniedziałku. Naskarżyła na córcię, że nie chce jeść, a teraz mi pisze w sms, że Wiki wsuwa śniadanko na dwie ręce :) Chyba się mała wystraszyła i teraz pokazuje, że ma apetyt.

reklama
Moniko, mamo Mai...niesamowite, włoski małej też :)

Eve...krzyżyk zostawiłam w rękach Justyny, teraz wisi u Zosi :)

Karlam...aż dech mi zaparło na myśl o tej fasolce he he, w sumie dlaczego nie ;)

Doris z Weroniką w szpitalu, ale nie mają źle. Dostały same pokój, siostry żadko do nich zaglądają, to też nie stresują małej Calineczki. Doris poprosiła o kompleksowe badania, więc zatrzymają ich do poniedziałku. Naskarżyła na córcię, że nie chce jeść, a teraz mi pisze w sms, że Wiki wsuwa śniadanko na dwie ręce :) Chyba się mała wystraszyła i teraz pokazuje, że ma apetyt.

TO aj chyba tez muszę komuś naskarżyć ze moja Emi nie chce jeść:angry::angry::angry::angry:

Monia super cię widzieć i czytać :tak::-):-):-):-):-):-):-):-)
No i fajnie , że dziewczyny maja spokój :tak:

Witamy Mońcik! Super Cię czytac!!!

Przytulaski dla Ciebie i męża!

Cieszę się, że u Weroniczki i Doris wszystko dobrze!!!

Dla Mamy Quintena i innych e-cioteczek podaję jeszcze raz swoje namiary i zapraszam do naszej-klasy: Agnieszka Bazylczuk z Pisza

li-6403.png

Witamy Mońcik! Super Cię czytac!!!

Przytulaski dla Ciebie i męża!

Cieszę się, że u Weroniczki i Doris wszystko dobrze!!!

Dla Mamy Quintena i innych e-cioteczek podaję jeszcze raz swoje namiary i zapraszam do naszej-klasy: Agnieszka Bazylczuk z Pisza

li-6403.png

Dzia zaraz sobie zaproszę a Tynke sobie znalazłam od Hanuś a moje inicjały to AC:-D.

Buziaki dla małej calineczki Weroniczki:tak:.

Hehehe :-D:-D:-D...faktycznie zajada się na dwie ręce...śliczna mała Calineczka :happy:

reklama
nie dziwie sie ze nie chce jeść ja bym tez tego nie jadła :-p;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D bo nie lubię mleka:-p
A tak poważnie to słodko wygląda :tak::tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry