Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
I jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!

Kurcze dziewczyny, ale ze mnie gapa...teraz doczytałam o tej krwi dla dziecka - czy któraś z was dotarła do konkretów, czy juz zaradzono i wogóle. Bo dzięki Mai mam kontakt z krwiodawstwem w Poznaniu...Krewniacy się nazywają, mam kontakt do ambasadora i z nim mozna pogadać, przeciez 1000 osób oddało krew...tel do niego 691 342 120 Kazimierz Pierzchalski! Powołując się na nas i na Maję napewno pomoże. Jeśli faktycznie nie jest za późno!

i cała sprawa jest nieaktualna

A wątek to tak sobie żyje, żyje i nagle post od Mońcik i od razu 4 strony więcejMońcik "Ty działasz tutaj dla nas jak adrenalina
![]()
o tym samym pomyślałam, bo tak czytam sobie codziennie na spokojnie, dzisiaj weszłam dopiero teraz i proszę bardzo 5 stron
;-)I jeszcze jedno - bardzo często bywa tak, że jak się zmienia mieszkanie, to i nowy członek rodziny przybywa iii nie mam tu na myśli psa he he!

potwierdzam
3 lata się staraliśmy o dziecko i nic; dwa lata temu w kwietniu się przeprowadziliśmy, we wrześniu skończyliśmy remont, wybrałam się z nudów na studia, a 24. października dowiedziałam się że to 8 tydzień

Moncik podobno nawet w tv o tym mówili, że ktos sobie jaja robiłi cała sprawa jest nieaktualna
![]()

smsy też były wysyłane (teściowa dostała), sprawa ponoć wyszła być może od jakiegoś apelu chyba z 2004r - ktoś sobie zrobił z tego łańcuszek
a potem się dziwimy skąd znieczulica w społeczeństwie
jak można sobie jaja robić kosztem zdrowia i życia? bo potem ludzie nie chcą już odpowiadać na apele:-

(szkoda ze nas juz na stycznioweczkach nie informujesz o takich fajnych wiadomosciach...:-()
;-)