reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...........widzę że gdyby nie te KREDYTY to byśmy w namiotach mieszkały ;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Hanuś obejrzałam zdjęcia na NK ......ale chudzinka jesteś :szok:, a mąż to poważny facet, a Ty na każdym zdjęciu uśmiechnięta:tak:

Hanuś obejrzałam zdjęcia na NK ......ale chudzinka jesteś :szok:, a mąż to poważny facet, a Ty na każdym zdjęciu uśmiechnięta:tak:

Hmmmmm - chudzinka - ja tam nie narzekam. A jem tyle, że czasem lepiej ubierać niż żywić...
A mąż?? Poważny, bo się nie uśmiecha?? Te typy tak mają. :p Ja to mam pzryklejony uśmiech do gęby, dlatego wszystkie foty uśmiechnięte. :)

A jem tyle, że czasem lepiej ubierać niż żywić...

no właśnie tak zazwyczaj jest że te "obżarciuszki" to spalają wszystko co tylko zjedzą, a te co mało jedzą by trzymać linię to co zjedzą to się odkłada :wściekła/y: właśnie u mnie z tym odkładaniem ostatnio tak jest:crazy:

Moja droga nam wystarczył remont by zafasolkować po raz drugi :-p;-)
oj na drugi remont to ja się nie piszę:no:
Kachasek moje raty tez tak koło 2031 sie skończą;-) no i rzeczywiście jak sie przeprowadziłam to się zafasolkowałam:-D.
widzę, że między naszymi urwisami jest tylko 10 dni różnicy:-)
...........widzę że gdyby nie te KREDYTY to byśmy w namiotach mieszkały ;-):-D:-D:-D:-D
chyba też nie, bo za co grunt pod namiot?;-):-p

miałam się uczyć, a do łba zakutego nic nie wchodzi:baffled: jutro będzie dzień klęski (pojutrze z resztą też:eek:) a dzisiaj nocka dłuuuuuga się zapowiada:nerd:

widzę, że między naszymi urwisami jest tylko 10 dni różnicy:-)

Mój wczesniak:tak: też miałam być czerwcówka ale mały na świat się pospieszył:-D.

miałam się uczyć, a do łba zakutego nic nie wchodzi:baffled: jutro będzie dzień klęski (pojutrze z resztą też:eek:) a dzisiaj nocka dłuuuuuga się zapowiada:nerd:

Powodzenia na egzaminach.

Miłego wieczoru e-cioteczki.

reklama
hej hej - naprawdę tu dziś wesoło :-)

Karolciu - hmmm... interesujące zmiany przed Tobą :-D

Kredyty, kredyty - no właśnie Agutka, bez nich mieszkałybyśmy w namiotach i jeździły furmankami - właśnie wczoraj wzięliśmy kredyt na nowe auto :-D :-D:-D:-D

Wszystkim chorutkim życzę powrotu do zdrówka...

Monia - uściski :-)

miłego wieczoru

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry