reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję.

Chciałam jeszcze przekazać, że Doris chwilowo nie ma internetu, moze za 2 dni...ale wtedy akurat wyjeżdża z dziewczynkami na ferie do babci. Nastroje nieco lepsze - to jedna z tych mam, które muszą być silne, i choć często tego nie czują, takie właśnie są.

reklama
Majeczko - to już miesiąc...Tak mi brak wieści od Mońcik, które nadawały sens każdemu dniu... Nie mogę powstrzymać łez...

Moniko jesteś dla mnie najdzielniejszą kobietą pod słońcem - PODZIWIAM Ciebie!!!

Aniołku nasz kochany
[*]
[*]
[*]. Pamiętaj o nas, bo my o Tobie nigdy nie zapomnimy!

li-6403.png

Mońcik,przytulam Cię mocno...
Śpij Majeczko Aniołku
[*]
[*]
[*]

Maju25 jesteś z Dortmund? Czy aby przypadkiem nie znasz Sabinki i Mirka? z Unna.
Byłam u nich po stracie Oliwki, odwiedziliśmy i Dortmund - tutaj też mam kuzynkę Anetę Pander, może się znacie, świat przecież jest taki mały ;) Pozdrawiam

Tak Moniczko jestem z Dortmundu-mieszkamy z mezem tu juz 5 lat:)),ale niestety nie znam nikogo z w/w osob,szkoda:-(,bo jak to twoja rodzina to pewnie tez tak jak ty sa strasznie mili:))

Monisiu od twoich postów zawsze bije emocjami-pozytywnymi lub negatywnymi. Ty to potrafisz pisać!! Wiem kiedy masz doła a kiedy patrzysz na świat trochę weselej. Pamiętaj-to my sami tworzymy swoją najbliższą przyszłość.I to od nas zależy jaka ona będzie (w ogromnej większości). Cieszę się, że umiesz patrzeć na bliźnich pozytywnym okiem, umiesz ich wspierać pomimo swoich nieszczęść. To jest wspaniałe!! Uściski dla ciebie i Marcina, a jutro będzie ciasto.

Wszystkim dziękuję za pamięć o mojej kochanej wnuczce Majeczce.
Podoba mi się także, że tak bardzo wspieracie się nawzajem na forum i w rzeczywistości - bo przecież wysyłacie pieniążki (ja też) potrzebującym, paczki, kartki. Udzielacie dobrych rad i współczujecie cierpiącym. Gorąco was wszystkie pozdrawiam.:happy2::-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry