reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

reklama
a u nas w czwartek big party:-)
moja siostra konczy 18 lat a mamusia 54:rofl2:
no i menu zapowiada sie przepysznie:-p
karkowka zapiekana, salatki, obowiazkowo tortille antenki bo ostatnio zrobily furoreno i brak pomyslu inne takie male przekaski, typu koreczki itd.
co podajacie jeszcze na stolach bo my z mama juz brak pomyslow:cool:

ja ostatnio często podaję pałki z kurczaka albo skrzydełka z piekarnika. W niedziele miałam gości i wyszły mi hot wings (tyle, że bez panierki) - obżerali się jak nie wiem.
Podobno dobre są marynowane w sosie sojowym i startym swiezym imbirem, ale osobiscie nie probowalam jeszcze, bo trzeba je zamarynować dzień wcześniej a ja nie mialam kiedy.

Ponadto furrorę u mnie zrobily ostatnio zapiekane paróweczki z serem zołtym w kożuszkach - czyli w ciescie francuskim. Naprawdę palce lizac a proste jak nie wiem - ciasto kupilam w markecie :-)

napewno Tynka ale mnie jakoś krewetki nie przekonują ;-)
mam dłuuugie zęby na takie dania.
Ja czekam aż nasze króliczki urosną :-)

reklama
ja tez nie przepadam za owocami morza:no:
i raczej sie nie przekonam-chociaz brzmi smakowicie:tak:

za to parowki w ciescie francuskim robimy baaaardzo czesto i faktycznie sa mega pyszne:tak:

Do góry