• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przepisy na papki

reklama
Ewcia81 dokładnie od tej samej zupki ( marchew,seler, pietruszka) zaczęłam rozszerzać dietę Lewka, stopniowo dodawałam inne warzywa.
Często mu zapiekam jabłuszka, są przepyszne! bardzo mu smakują, daję mu je do kaszki albo same, jako deserek. Staram się nie dosładzać, narazie mu i takie smakują:-)
tatacelihelimiśka pieczone jabłka daję synkowi od 7 miesiąca! nic się nie działo, a też mieliśmy problem z brzuszkiem i byliśmy na Nutramigenie..zawsze można odrobinkę dać i zobaczyć reakcję

reklama
witam ja tez daje córeczce nutramigen i jemy narzie zupke sama otuje dynia i ziemniak + trochę marchewki, czasem daje jej jabłko z bananem ze sloiczka i chcialabym wprowdzic jej jakies inne warzywa orienyujecie sie co moze jesc a ma 5 miesiecy skonczone. Chętnie przyjmę przepisy mój mail pazurek1@tlen.pl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry