reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przepisy na smakołyki i dania zwykłe dla naszych Słoneczek

reklama
O masz!!! ivka chlebki BOSKIE :tak::tak::tak::tak: mniam już się zapisuję na kawałek.
Przypomnij mi jakiej firmy masz to cudo. Kupujesz te gotowe mieszanki do chlebka z allegro czy robisz inaczej? Sorki jeśli pytanie się powtarza, ale w tak zawanym między czasie odpowiedzi mi umknęły. :)

Ivka - chlebki wygladaja bosko:tak::-D:-Di smacznie ..a powiedz jakiej maki uzywasz ..czyTy kupujesz gotowe mieszanki do wypieku..czy rózne rodzaje maki i potem mieszasz je? zdradzisz jak to wyglada????

Kupuję gotowe mieszanki chlebowe, do automatu wlewam 300ml ciepłej wody, 2g drożdży instant i wsypuję mieszankę; wciskam guziczek z odpowiednim programem i za ok.3-4godz chlebek gotowy :-)

Automat miesza składniki, podgrzewa się podczas wyrastania ciasta i piecze chlebek.

To moja powtórka chlebka z blubczykiem i ziołami prowansalskimi:

d634a2b7e6b5ba70.jpg

126cf0e73d53c48a.jpg

oj ivka ivka smaczka mam na twoje chlebki-ja tutaj umieram!!!!tutejsze chleby wrrrrrrrrrrr,polskie wcale nie sa dobre a te irlandzkie ,,waty,,czyt.tostowe koszmar
chyba i ja sie skusze na maszynke do chlebka

Dziękuję dziewczyny :-)

Kolejnych dwóch prób z automatem nie zdążyłam sfotografować, bo zniknęły błyskawicznie! Była to babka piaskowa z cynamonem i ananasem oraz chleb wieloziarnisty z dodanymi przeze mnie suszonymi śliwkami i słonecznikiem.

Szymon zajada aż się uszy trzęsą, nawet suchy chleb i jego skórkę :-)

reklama
moim pierwszym zakupem w GB będzie automat do chleba i szybkowar - dzisiaj sąsiadka przyniosła mi szybkowar żebym szybko obiad zrobiła... rewelacja!!:-)

Do góry