Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie tam,w momencie kiedy zwolnienie ci sie konczy w terminie, a jeszcze nie urodzilas, udajesz sie do lekarza rodzinnego i on moze wypisac zwolnienie dalsze... wiem bo tak mi powiedzial gin,w razie klopotow z takim zwolnieniem to wtedy mam do niego zadzwonic. Bez przesady,ale termin porodu jest +/ - 2 tygodnie, wiec z jakiej paki ktorakolwiek miala by isc na macierzynski skoro jeszcze nie urodzila?kegle, działaj, działaj . Bo przepisy sa na tyle porąbane,ze jak nie urodzisz w terminie a Ci sie czas L4 kończy to żeby nie iść do pracy musisz juz wykorzystać macierzyński. Kretyństwo na wrotkach![]()
Niestety ale już się dowiadywałam,więc
No więc co tam ma być dokładnie napisane, macie jakiś wzór takiego pisma?
A po za tym wiem że dawniej trzeba było też skaładać jakiś wniosek o urlop macierzyński, ale teraz podobno już nie trzeba wystarczy tylko ustnie poinformować pracodawcę o rozpoczęciu urlopu? Czy to prawda?
Proszę o pomoc bo już niedługo będzie mi to potrzebne, a chce o wszystkim poinformować mężula żeby nie musiał po 10 razy biegać.