Bibi89
Fanka BB :)
U nas tak samo. Czasem nawet woła pomocyWiesz co? Ostatnio myślałam o tym, że jak budzi mi się mały z płaczem to może coś mu się śni:/
A wszystko możliwe bo czasem najpierw coś powie przez sen "nie nie" a za chwilę płacz jest.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas tak samo. Czasem nawet woła pomocyWiesz co? Ostatnio myślałam o tym, że jak budzi mi się mały z płaczem to może coś mu się śni:/
A wszystko możliwe bo czasem najpierw coś powie przez sen "nie nie" a za chwilę płacz jest.
Jak moja krzyczy w nocy to zwalam, ze to przez zeby. Ale moja ma 20 mcy wiec nie wiem czy ten etap nocnych lekow sie pojawil...U nas tak samo. Czasem nawet woła pomocy…. Mam nadzieję że szybko to przejdzie… chciałabym się wyspać
![]()
Nie tylko Ci się to marzy. Dla mnie to teraz najwyższy luksus-sen . Marzy mi się pospać 10 godzin ciągiem bez wybudzaniaU nas tak samo. Czasem nawet woła pomocy…. Mam nadzieję że szybko to przejdzie… chciałabym się wyspać
![]()