Befatka1982
Entuzjast(k)a
Matreczka- widze ze masz 1szy termin na walentyniki,ale piekny prezent byscie mieli:-)
Co do znieczulenia to ja bym chciała zzo boje sie bólu, a dla dziecka to nie jest szkodliwe(tak słyszałam) Ale tu na znieczulenie mam marne szanse, tu sie stawia na naturalnosc nacinania i golenia tez nie ma nie wiem jak z lewatywa ale chyba tez nie.Za kilka tygodni mam spotkaniez połozna i wszystkiego sie dowiem.
Co do znieczulenia to ja bym chciała zzo boje sie bólu, a dla dziecka to nie jest szkodliwe(tak słyszałam) Ale tu na znieczulenie mam marne szanse, tu sie stawia na naturalnosc nacinania i golenia tez nie ma nie wiem jak z lewatywa ale chyba tez nie.Za kilka tygodni mam spotkaniez połozna i wszystkiego sie dowiem.
na razie jest za wczesnie zeby patrzec na ulozenie bo to dopoero 30 tydz. u mnie ale roznica czasowa w porodach u mnie to 2 lata i 3-4 miesiace i tez nikt sie nie boi o moja blizna i sugeruja naturalny porod. Nawet mialam podejrzenia rozejscia sie blizny teraz w ciazy (ale USG nie dae 100%gwarancji).
a wietrzylam mylam itp tak jak mowili i nico goilo sie dlugo! Teraz fajnie by bylo gdybym tego uniknela i tez czytalam o masazu oliwka i ze wielorodki juz zadziej sa nacinane ale nie wiem co ty na to? Nie wiesz czy komus taki masazyk cos dal?
, może się uda.