SzklanaKulka
Fanka BB :)
Tak, w piątek.. jeśli licząc przyrost od wyniku np z 13 marca czy 10 marca to kalkulator liczy że wzrost jest prawidłowy ale chyba tak się nie powinno patrzeć prawda?Będziesz miała USG na dniach ,?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, w piątek.. jeśli licząc przyrost od wyniku np z 13 marca czy 10 marca to kalkulator liczy że wzrost jest prawidłowy ale chyba tak się nie powinno patrzeć prawda?Będziesz miała USG na dniach ,?
Jest za mały, powinno być 66%To nie jest za maly przyrost? Ale w sumie lepiej na usg zobaczyć
Wynik można sprawdzać w odstępie 48 lub 72 h. Możesz napisać dokładne wartości i daty?Tak, w piątek.. jeśli licząc przyrost od wyniku np z 13 marca czy 10 marca to kalkulator liczy że wzrost jest prawidłowy ale chyba tak się nie powinno patrzeć prawda?
10.03 375Wynik można sprawdzać w odstępie 48 lub 72 h. Możesz napisać dokładne wartości i daty?
Przy cp beta nie ma tak wysokich przyrostów, więc może jeszcze pojawi się pęcherzyk. Mi też beta nie rosła prawidłowo, a ciąża donoszona, różnie czasem bywa.
Myślę że USG rozjaśni nieco sytuację. Trzeba czekać do piątku, powinno być już coś widać, na początku ładnie rosla.10.03 375
13.03 1329
15.03 2230
17.03 3390
Czy odstawienie na jeden dzień duphastonu (wczoraj) mogło się do czegoś przyczynić?Myślę że USG rozjaśni nieco sytuację. Trzeba czekać do piątku, powinno być już coś widać, na początku ładnie rosla.
Większość dziewczyn radziła mi już wcześniej (ze względu na plamienio krwawienia) jechać na SOR lub IP, myślisz że mogę z tym spokojnie do piątku zaczekać?Myślę że USG rozjaśni nieco sytuację. Trzeba czekać do piątku, powinno być już coś widać, na początku ładnie rosla.
A masz dalej plamienia ? Mi to na cp nie wygląda, więc teoretycznie możesz zaczekać te dwa dni, ale musisz sama podjąć decyzję, żeby potem się nie okazało, że coś się stało, s ty się kogoś na forum posłuchałas.Większość dziewczyn radziła mi już wcześniej (ze względu na plamienio krwawienia) jechać na SOR lub IP, myślisz że mogę z tym spokojnie do piątku zaczekać?
No wiem, tylko tak mnie to przeraża.. jeszcze ani karty ciąży nie mam ani nic, tylko wyniki. Co do plamien podpaska jest czysta ale pewnie jakbym sprawdziła palpacyjnie to krew by była..A masz dalej plamienia ? Mi to na cp nie wygląda, więc teoretycznie możesz zaczekać te dwa dni, ale musisz sama podjąć decyzję, żeby potem się nie okazało, że coś się stało, s ty się kogoś na forum posłuchałas.