Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rainmanka ty lepiej nie pisz HOP bo na mecie my możemy mieć +12 a Ty dopiero możesz teraz zacząć tyć.....
Ja już wagą się nie przejmuję i tak chodzę jak słonica![]()
LLF pocieszyłaś mnie, już nie czuję się osamotniona, ale od jutra koniec z ciastami i czekoladkamiElzu, Lile, Izeczka - idziemy Łeb w Łeb, Kilogram w Kilogram ;-) każda z nas ma już 12 na + ;-)
poprostu jesteśmy rozkoszne
piszemy o kg na plusie, a potem ZRESZTĄ i info co która idzie żreć
podoba mi się takie podejście!!!
mnie też się takie podejście podoba. Podoba mi się również,że mogę bezkarnie jeść na co mam tylko ochotę. Podoba mi się,że mogę bezkarnie tak jak wczoraj to zrobiłam o północy: Wstać,zrobić sobie kanapkę z dżemem,wrócić do łóżka i tam skonsumować po czym zadzwonić do tż który w salonie siedział aby zrobił jeszcze jedną i doniósł do sypialni ;-)
Zgadzam się w 100% i stwierdzam, że pomimo moich chęci nie jedzenia słodyczy NIE DA się niestety tego planu wykonać. Ostatnio podchodziła mi Malaga Wedlowska, teraz jestem na etapie KasztanekIzeczka - nie przesadzajmy. Wszystko, co zbedne zrzucimy karmiąc, więc nie ma się co przejmować... Ide po nutellę :-).