• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost wagi

Amerie - to maluszek rośnie:) Stąd te dodatkowe kg:)
A ja odkąd nie pracuję to dużo szybciej podskakuję na wadze. I pucki na buzi mi się zrobiły, które mnie dość drażnią. Ale trudno. To dla małego:)

reklama
no to ja też podam tą przerażającą cyfrę dobiłam już do 83 kg koło +10 i pewnie jeszcze podrośnie w ostatnich tygodniach 0,5 kg na 2 tygodnie ;/ grunt żebym nie przekroczyła 90 bo będzie marnie

Mi sie wydaję ze te kg w ostatnich 2 miesiacach to głownie waga dziecka i zwiekszajaca się ilość wód płodowych i tak po cichu sobie liczą ze jak maluszek nabierze jeszcze ok 2 kg (tak do 3500) to na górke licze ze nie powinnam przytyć więcej niz 5 kg.Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.Na koniec moze dojść jeszcze problem z zatrzymywaniem wody w organizmie i wtedy waga tez może mocno wzrosnac.

no właśnie ta woda... u mnie przez ostatni miesiąc już zaczęła się gromadzić:/ palce to takie wałeczki się zrobiły:/ a nóżki kołeczki:D:D no jak drewniana lala ino mięciutka:)

Gosiek u mnie też ostatnio waga bardzo szybko rośnie :szok: +3 w dwa tygodnie :crazy:
Ale co tam może nie będzie tak najgorzej i w końcu się zatrzyma ;-)

Pozdrawiam wszystkie grubaski :-D:sorry2:

reklama
mi dłonie puchną, już obrączki nie założę nawet :/.

Właśnie skończyłam oglądać na polsat cafe film na temat otyłych mamusiek.. takich ważących 180-240.. straszne. Noworodki z wagą 6kg i więcej, porody trwające 3-4 dni... Chyba zrezygnuję ze słodyczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry