Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
lile to ostro teraz poszłaś z tym programem, ale to chyba jakieś kosmiczne przypadki.Zostańmy jednak przy bardziej przyziemnych wagach mamusiek i maluchów!!!!
Hej Mam takie pytanko odnośnie wagi i wyglądu w ciąży. Wg pierwszego usg jestem teraz w 4 miesiącu(początek). Objawów w sumie nie miałam, nie mam i pewnie już miec nie będę,ale chodzi o moją wagę. Mimo iż jem dużo,jak zawsze to nie tyje. Kompletnie nic. Wiem,że na tym etapie nie będę miała brzucha,jak piłka i nie przytyję 10 kilo,ale myslałam,że chociaż macica będzie troche bardziej widoczna,a tu płasko. Brzuch wygląda w najlepszym wypadku,jakbym się troche najadła. Dodam,ze jestem szczupła. W sumie to po mojej figurze i budowie(oprócz piersi może xD) możnaby mnie wysłać do gimnazjum. A czytałam,że u szczupłych widać szybciej. Do tego mój wygląd. Cera sie poprawiła, bo na początku wyglądałam,jakbym dostała odłamkami. Teraz krost nie ma i jest gładsza,ale wyglądam jakos tak trupowato(dziwne określenie,wiem). Ostatnio spotkałam kolegę i pierwsze co usłyszałam to: co ci się stało? jesteś chora, a moze nie masz na jedzenie? wyglądasz źle. Czy to normalne? Bo troche się zakręciłam;/
castaway jezeli chodzi o brzuszek to ja do około 20 tygodnia nie miałam go wcale. A jakby się dobrze przyjżeć to jedynie tak jakbym się najadła. Z tyciem też tak było...tak naprawdę to dopiero w 25 tg coś zaczęlo iść w górę.
Te sprawy są naprawde indywidualne i nie ma schematów
castaway - ja również jestem szczupła a brzuszek podobnie jak u aduski pojawił się u mnie w okolicach 25 tygodnia :-) Tak i więc nie przejmuj się, bo ani się obejrzysz a będziesz mogła pochwalić się pieknym ciążowym brzusiem :-)
castaway to indywidualna sprawa, mi widać było brzuszek już w 10 tygodniu, a jestem okrągła i tu i tam.
Teraz jest myślę że średniakiem, a na wadze plus 8 kilo...z czego cyce ze 2 pewnie
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Najbardziej mnie martwi ten mój wygląd. A do tego wyniki mam nieciekawe,bo białkow moczu mi wyszło i leukocyty,ale jutro ide do rodzinnego przynajmniej tak wstępnie zinterpretować,bo gina mam na 4.10 dopiero.