reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost wagi

reklama
Trusia- tak, zamówiłam go w aptece, ale odbiorę dopiero w następnym tygodniu.
Nie wiem czy słyszałyście o tej promocji dla mamy i dziecka w doz.pl? Ja pozamawiałam wszystko co potrzebne dla dzidzi tj, witaminy, maść na odparzenia, pieluszki bella z wycięciem itd... oraz dla mnie wkładki laktacyjne, osłonki na brodawki, majtki jednorazowe i kupę innych rzeczy które są potrzebne. Niektóre ceny są naprawdę połowe niższe niż jakbym miała kupować ot tak normalnie w aptece.

U mnie 7,5 i ciągle w dół, na wizycie 17.09 było +9,5. Po szpitalu spadło 2 kg i nadal spada, ale wypróżniam się baaardzo regularnie i do tego dietka 1800 kalorii zero cukru i słodyczy i przede wszystkim mojego ukochanego pepsi więc to pewnie zasługa tego.
A mały 23.09 ważył równe 2000 gram :D

reklama
Ixi i Edytko u mnie np jest +5 ale ja miałam zapasy (ok +10 nadwyżki) jeszcze przed ciążą,a Wy szczuplutkie wiec pewnie dlatego

Do góry