reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

A ja nie lubie pierogów na słodko. Kocham ruskie.

A makuc ty po rzepkach kolankowych dostaniesz za tego kebaba. Dziś chyba wszyscy chcą mnie wkurzyć. Ide na przystanek po lekarzu a tam chłopak wpierdziela kebaba takiego że myslałam że ślinie tryśnie jak fontanna. Dzwoni koleżanka i mówi że lecipodziecko bo umówiona z mama na kebab. A jeszcze ty z tym wylatujsze. Koło mnie niestety już nie mam ani dobrych ani złych kebabów.

reklama
Mamagusi żałuj, chociaż ja nie jadłam już z 5 lat (po jednym programie ;-))
Maqc nie uwierzysz...nie musisz się ze mną dzielić ... M. przywiózł właśnie 60 pierogów z jagodami i 100 knedli z truskawkami ;-) (ahh ta moja teściowa)

Ja kebaba lubię tylko że one do mnie za duże,nie zjem całego i wogóle wszystkie fastfoody lubię.Teraz juz tak często jak kiedyś nie jem bo jest Lenka a ona już taka że też by chciała ale jeszcze za mała na takie rzeczy.
ach i mi smaki na pierogi narobiłyście,nieładnie chyba do sariski się wybiorę albo do kani jak dostawe będzie miała;-)

kania dziękuję za zaproszenie :-)
Ja już też nie pamiętam kiedy jadłam,a czy dobre to powiem ze zjadliwe,jedynie czasmi mnie wkurzało jak mięso nie bardzo w moim guście było bo ja to francuski piesek jestem i jak w domu robie mięso to wycinam wszystko co mi się nie podoba.

reklama
ja postanowiłam przejść na dietę bez słodyczową i wogóle jakoś się wziąśc za siebie ale dziś zjadłam paczkę czipsów (z nerów oczywiście) i niewiem sama co z tych nerów mogę jeśc takiego nie tuczącego :confused2: owoce odpadają

Do góry