reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

makuc ja nic nie podsmażam ani wedliny ani pieczarek. Tylko pieczarki musząbyć cieńko pokorojne w plasterki aby nie był za mocno surowe. Generalnie ja nie lubie takich rozpacianych pieczarek.
 
reklama
Makuc jak ja robię pizzę (tylko ja kupuję gotowe ciasto i tylko mąż je rozwałkowuje) to też nie podsmażam ani pieczarek ani wędliny
 
Ja tez nic nie podsmażam:-).Aczkolwiek...sorry,ale dla mnie ketchup w sosie to profanacja;-)- zawsze robię "swój" i taki jeszcze lekko ciepły na ciasto wykładam,na to właśnie dodatki i już.
 
HAPPY a jak robisz sos do pizzy?

dzięki za wytłumaczenie z tym farszem. Ja zawsze wszystko podsmażałam i finalnie przestało mi się chcieć robic pizze właśnie z tego powodu, że masa zabawy z tym była.
 
Eeee...ciężko mi wytłumaczyć....generalnie to na oliwie lub oleju podsmażam cebulke,zalewam niewielką ilością wody,dodaję potem mnóstwo koncentratu (musi byc mocno pomidorowy,sos,znaczy ;)),czosnek(duuużo),oregano i inne przyprawy ,no i już....
 
Rozumiem,ze ten ketchup to taka droga na skróty,jak nie chce Ci się kombinowac,nie?;-)Ale ja w ogóle nie bardzo ketchup lubię,więc ...:sorry:
 
reklama
ja uwielbiam ketchup, choć nie aż tak jak majonez. tyle, że majonezu po prostu nie kupuję, bo zjadam cały od razu:baffled:
 
Do góry