• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza, nie ma pojęcia o co chodzi z tymi plamieniami, i powiem szczerze, że mówiłam o tym 2 rożnym lekarzom i trochę mnie zlali, delikatnie mówiąc, bo wyniki hormonów dobre, bo cykle jak w zegarku, ale jednak to dla mnie nie jest normalne. jedne stwierdził, że mogę spróbować dupka jeśli się nie poprawi, na razie biorę cast 1 cykl, po 3 powinno coś się zadziać, przynajmniej tak jest napisane na ulotce :) no nic zobaczę i jak nie to atakuję gina... niech szuka co się dzieje!

reklama
Hej Laseczki
Dzisiaj już dochodzę do siebie.Dziękuję Wam bardzo.Wczoraj zamówiliśmy narożnik.Przynajmniej z tym nie było problemów.

Katy ja też mam maszynę ale nic szczególnego na niej nie szyję choć też się paliłam że będę robić cuda a skończyło się na skracaniu,podwijaniu itp.
Co do Cobena..bardzo go lubię.Obecnie czytam Jodi Picoult Tam gdzie Ty.Jestem na początku i mam wrażenie że czytam własną historię.
A kiedy będziecie w Polsce?

Karolcia mój mąż chyba nie stał w kolejce po zaprogramowanie tego.Mam wrażenie że wciąż winą mnie za wszystko obarcza:-(

Losiczka super rzeczy szyjesz

Miłego dnia

Gosiulek dobrze że obyło się bez ścięcia:-)

Domiśka ale jak powiedział żeby spróbować dupka to czemu nie przepisał??? Wiesz ja bym chyba wolała brać odrazu dupka lub luteinę:tak: , pewnie dlatego że jestem niecierpliwa i czekać 3 mieś aby zobaczyć czy coś działa to nie na moje nerwy he he

czesc Kochane,do mnie wczoraj zawitala @ i umieram...nie mialam sily wczoraj nawet kompa wlaczyc,a teraz lece do pracy.ale za to mysl ze jak tylko to sie skonczy wreszczie zaczynamy staranka daje mi sile!domiska1 mnie tez zdziwilo ze mi pani ginekolog nie przypisala nawet luteiny,zwlaszcza ze jestem po 2 poronieniach.no ale to ona jest lekarzem nie ja wiec bede sie sluchac.tylko czulabym sie pewniej biorac lutke lub dupka... uciekam do pracy milego dnia dziewczynki!

Dzien dobry ja juz nie spie od 7 ale G jechał do pracy na popoludnie i troche polezelismy dłuzej :-)

Ilonka co Ty mowisz!!!Fajna ta czapule hehe glupotki opowiadasz ze Ci nie wyszła

Losiczko no Ty to mega zdolniacha jestes???Ja tez sie swojej doczekam???Masz juz tą sztywniejszą eko???:-D

Zzagubiona jeszcze troszkę musisz wytrzymac:tak:

Gosiu to dobrze ze juz dzis lepiej i ze z kanapą łatwo poszło:-D:-D:-D

Jane jak bede gdzies cos takiego widziała to dam znac :) i nareszcie sie wszystko uporzadkuje ;-)

Rozia alez sie rozszalałas hehehe to Cie energia rozpiera :*

Domi głowa do góry!!!!!!Bez smutania proszę :tak::tak::tak::tak::tak:

Katyy Ty na długo bedziesz w pl???
Pamela współczuje ,ze tak@ Cie meczy :-(,ale mam nadzieje ze szybko sobie pojdzie
Karolinko a Ty jak sie czujesz????Ech jak spotykam kogos to kazdy swoje wywody ma masakra!

Mnie w dalszym ciagu dooobija pogoda ,potrzebuje słonca do cholery!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkie

Pamela no to mam nadzieję że staranka owocne będą:tak::-)

Gosiulek Maja miała urodziny 17.04 - we wtorek, a jutro mieli przyjść goscie, ale w takim wypadku muszę przełożyć:no: bo chora...

reklama
Slonca moje kochane :-)tyle sie opisalam do kazdej cos skrobnelam i w cholere mi wcielo posta normalnie sie wkurzylam a jestem w pracy wiec nie mam jak teraz znwo czytac zrobie to pozniej sciskam was i napewno kazdej odpisze tylko pozniej oki????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry