• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

pamelo- miło, że jesteś

Gosiulek- może on w innej kolejce stał i dostał np romantyzmu podwójną porcję i zabrakło dla niego przyznawania się do winy. Ja to doskonale znam, bo mój m jest taki sam. W życiu nie przyzna mi racji, nie przeprosi, nie przyzna się do winy czy błędu. Jeśli sprawy są oczywiste to odwraca kota ogonem, że przeciez tak mówił od początku i albo ja mówiłam inaczej, albo go źle zrozumiałam. :)
Do faceta jak do dziecka- trzeba mieć dużo cierpliwości i czasem konieczne jest zastosowanie kobiecych trików. :)
Głowa do góry- trzymam kciuki, za to by burza szybko minęła iza słoneczko nad Twoją głową ;)

Losiczko- a może chociaż jedna taka kieszeń/przegródka z materiału podszewkowego się da? :)

Katka- Kochana jesteś, ale ja muszę sama sobie z tym poradzić, nie chcę Wam zawracać głowy- już starczy ;)

Małami- dziękuję Słońce- całkiem nieźle poza puchnącymi stópkami, troszkę bolącym brzuszkiem- pewnie z nerwów ;(; psychicznie masakra, ale nabieram pancerza i uodparniam się na tę obłudę i fałsz i zaczynam podchodzić do tego wszystkiego troszkę bardziej olewczo ;)

zzagubiona- mi to się wydaje, że Ty już jesteś w blokach startowych i lada chwila (oby jak najpóźniej z uwagi na księżniczkę, ale jak najszybciej z uwagi na Ciebie i Twoje samopoczucie) się rozpkaujesz ;)))

No i znów wiecej nie pamiętam ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie dziewczynki.

Ilonko, brzusio masz przecudny.

Pamela, cieszę się, że zaczynasz staranka:tak: Sama pytałaś o tą lutkę?? Jeśli ci nie chcieli dać, to może powinnaś poszukać jeszcze innego lekarza...

Domiśka, trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszła !!! &&&&&&&&& Życzę żeby cast zadziałał!!!!:tak:

Zagubiona, to już ostatnie chwile jako takiego odpoczynku:happy2: Trzymaj się dzielnie. Uśmiechy malutkiej wszystko ci wynagrodzą:tak:

A ja zabieram się do porządkowania butów w szafie, bo mam na wierzchu wszystkie możliwe, od kozaków to peep toe-ów:zawstydzona/y:

Karolciu moze byc ta Stefania??? No z jedna przegrodka to dam rade:-) a jaki kolor ? Bo bede musiala kupic grubsza eko :-)

Malami pewnie ze uszyje tylko musze kupic osobiscie material zeby pomacac ha ha :-)

zagubiona powiem szczerze ze nie wiem jak sie czujesz, bo ja do konca czułam sie super tzn nie było mi cięzko, nic mnie nie bolało itd ale mogę jedynie sobie wyobrazić . ale to juz koncówka dasz radę :-)
roszpunka zapomniałam wczoraj odpisać ze ja takich fachowcór to bym posłała w cholerę no ale jak sie nie da to trzeba przetrwać, bo efekt bedzie napewno zniewalający wiec zacisnąć zęby i jakoś znieść ten sajgon, a sprzątanie nie zając nie ucieknie, bo szkoda aby weekend majowy spędzony był w kibelku !!!!!!!!!!!!!
Jak sie czujesz słonce????? Ja wstawiłam fotkę teraz TY sie pochwal ;-)
Małami to ja juz sobie wyobrazam jak wy lezeliście dziś hihi ;p
Kasiu oj jak Ja kocham jak napisze litanie a potem bach,,,, albo mi sie komp zawiesza albo sam wyłącza- grat jeden !!!!!!!!!!!!!!! spokojnie , nic sie nie dzieje ;-) wiemy ze jesteś z nami zawsze myslami i zawsze wspierasz dobrym słowem ;-)
Roza a jak sie czuje dziś Majeczka ???????????????
Karolinko pisz zawsze co Ci leży na serduszku, my po to tu jestesmy aby wspierać a nie tylko w tych dobrych chwilach !!!!! PAMIETAJ,NIE ZAMYKAJ SIE W SOBIE Z TYM WSZYSTKIM !!!!!!!!!
Jagódka szaleje ?????????????????????????
Losiczka dziękuję jeszce raz, no pewnie ze wysyłać, ale wiesz........ jak bedziesz miec np po drodzę na pocztę, specjalnie broń Boże sie nie fatyguj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok ????????????????????????? to czeka Cię pracowity weekend ??????? z męzem nadal na wojennym froncie ?????????????????????
Gosiulek jaki narożnik kupiliście ???????????????????????
Pamela małpa szybko sobie odpłynie i bedziecie działać ;-) to najważniejsze, !!!!!!!!! bedzie dobrze :-) lekarz skoro nie kazał brać podtrzymywaczy to widocznie wie co robi :-) choć ja tez bym czuła sie "bezpieczniej" mając np luteine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
domiska a moze jednak warto by było poszukać jeszcze innego gina który nie oleje juz tych plamień ?????? sama juz nie wiem ......

Ja sie wzięłam za szafę Jasia, wyżuciłam wszystkie za małe ubranka, naszykowałam juz te letnie . no i cała komoda czeka na ubranka dla Pawełka :-D no ale to jeszcze , popiorę w lipcu i dopiero włożę, na razie to co mam to leży w pudle !!!!!!!!!!!!

Dzień dobry wszystkim :-)

W końcu się troszkę wyspałam:-) A po wczorajszym spałam jak zabita:-) Jane dziś mnie trochę ręce bolą, ale nie jest najgorzej:-) Myślałam,że będę dziś umierać;-)

Ilonko czapusia super :-):-):-) ja nie wiem co Ty chcesz....

gosia no niestety faceci tak mają...:-( Męska duma...

pamela no i super,że masz zielone światło :-) Więc teraz nic, tylko się rozmnażać ;-):-)

domiska w sumie to nie wiem o co chodzi z tym Twoim plamieniem.... Bo jeśli by to było na kilka dni (czyt. 2-4), to to jest normalne (tak mi ginka powiedziała), ale Ty masz wcześniej i to tylko 1-2 dni... Hm.... Może przyatakuj tego Twojego lekarza...

Malami czyli widzę,że już lepiej z G?:-) Czy po prostu obrałaś taktykę na przeczekanie :-):-):-)

Ilonko sloneczko dla mnie to nie problem skoczyc na poczte. Dzisiaj wysle jak pojde po Kubule bo pojde sama ( maz w domku) a czy nadal ciche dni??? Oczywiscie he he . Przynajmniej spokoj w domku he he :-):-):-) no i czekam za przeprosi hi hi :-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry