• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

LOSICZKA

NORMALNIE CIĘ KOCHAM WIESZ ????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TOREBKA JEST BOOOOOOOOOOOOOOOOOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej Kochane, dziś melduję się znad kubeczka herbaty bo jakich cham zarąbał nam mleko z lodówki grrr
Dobrze, że dziś piątek, bo mam już dość i chętnie złapię oddech :) Mój mąż jedzie na pępkowe ( nie wspomnę, że kolejna koleżanka urodziła i lekko mnie w serduchu zakuło, strasznie się chcę cieszyć ich szczęściem ale czasem trudno...same wiecie....).
Kurcze dziwne uczucie, bo wszystkie znaki an ziemi i niebie wskazują, że @ przyjdzie, a jednak tli się taka mała iskierka nadziei. Nienawidzę rozczarowań, jak każda, wiem, że potem się podniosę ale ten pierwszy dzień mnie zaczyna koszmarnie dołować.
mam nadzieję, że kiedyś doczekam się tego dnia, że termin @ minie a ta pinda nie przyjdzie. Ech... no to pomarudziłam.
Miłego dnia :)

Domiśka wiem co czujesz, ja też chyba zaczynam reagować podobnie:-(:no: i kurka boję sie tego,na dodatek powoduje to że wyluzować nie potrafię - tylko jeden cel. zaczyna robić się nieźle:-( Kochana a na te plamienia to lekarz coś Tobie powiedział?? Byłaś z tym?

Zagubiona hej, kiepsko dzień się zaczął??

Ja dziś w też domku z Mają, dobrze sobie posiedzieć i chyba zaraz poczytam sobie książkę aby nie myśleć tyle.

Ostatnia edycja:
roza niestety ciagnie sie od nocy g.. spalam jestem nie do zycia czuje sie jak zombie wybaczcie ale musze sie jakos ogarnac bo ciagle sie uzalam nad soba

Ohh rozumiem,ale zobacz - już dużo nie zostało, pomyśl że to ostatnie chwile dla Ciebie na odpoczynek- jeśli po dzisiejszej nocy można tak powiedzieć;-)
Spróbuj zrelaksować się w dzień, nastroić się pozytywnie:tak:

reklama
Witam sie i ja :)
Dzis sobie pospalam na szczescie :)
Losiczko torebka piekna .
Katy powiem ci ze moje dwie kolezanki chodzily do pewnego lekarza dla nie pam,ietamn dokladnie chyba w bydgoszczy i on pomogl im zajsc naturalnie w ciaze a moja sasiadka chodzila do jakiegos profesora z łodzi bo jej kazda ciaza obumierala w 10 tyg i nikt nie wiedzial czemu a on doszewdl i jej pomogl i wkoncu po 5 latach prob on w ciagu 5 miesiecy im pomogl i zaszla w ciaze i urodzila zdrowa coreczke :) tylko ciezko mi poiwedziec jacy to byli lekarze bo sie nie wypytywalam ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry