• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ilona super czapeczka!!!
ja oglądałam filmiki jak się robi te kwadraciki babci które wrzuciłaś ostatnio i stwierdzam, że to nie dla mnie, nie ma bata żeby zrobiła coś takiego.
Zostaje przy sporcie:tak:

Gosiu ja tez tak czasami mam:tak:.......nasze zdania sa kompletnie odmienne i jesli by nie zeszedl mi z oczu to nie odpowiadam za siebie:wściekła/y:...oj taki czasem nerwus ze mnie :sorry2:
Roza nic sie nie martw nie nakrecamy sie i pilnujemy zeby inne tego nie robily :tak:ja w tym cyklu mam wolne od mierzenia :-p
Ilonka czapeczka pierwsza klasa :tak:i nie mow jak na pierwszy raz po przerwie jest super :-)
Jane grunt to znalesc cos co sie lubi robic ;-)
Ide jajka wymoczyc jak to mowi moj szwagier :-D:-D:-D

Ilonka CZAPECZKA SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katy ja z moim m nie gadam juz 3 dni hi hi ale moze to i nawet lepiej:-) jak poczekam jeszcze tydzien to zaliczymy metode 0+12 :-D:-D:-D i bedzie dziopka ha ha ;-);-);-)

Dziękuje za miłe słowa ale ja i tak wiem swoje :P
Katy jaka przerwa jak byłam mała moze miałam z 10 lat to zrobiłam opaskę na włosy i tyle miałam doczynienia z szydełkiem :-p
Jane no ja bede próbować zrobic taki mały kocyk z tych kwadratów dla Pawełka, moze jako tako to bedzie wyglądac , !!!!!!!!
losiczka a to macie ciche dni ??????? no to jak sie zaczniecie godzić to sie bedzie działo ze ho ho ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jedna poczuje to trzesienie Ziemi :-)
Roza zdrówka dla Majeczki, Ona ma dziś urodziny ????????? bo tak wychodzi z suwaczka !!!!!!!!!!!!!!
Gosiulek przytulam cieplutko, oby to było takie przejciowe z męzem ,,,,,,, oby sie ułożyło , choć pamiętam ze kiedyś tez sie bidulko żaliłaś ze nie jest za dobrze ;-(

uciekam jak i Kasia wymoczyć jajka hihi !!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz wracam ale na chwilke bo oczy mi wychodzą z orbit ze zmęczenia !!!!!

Dziewczynki jestem i przeczytałam wszystko, ale jestem tak zmęczona,że nic nie pamiętam...

Do 17:30 byłam w pracy, a później siostra znowu wyciągnęła mnie na squosh'a i wzięłam jeszcze moją koleżankę i później jeszcze poszłyśmy na ściankę wspinaczkową i teraz ledwo żyję...A w pracy też kocioł, bo przeceny są i teraz siedzę przed kompem i głowa mi lata... Ale jest zajebiście :-);-):-)

Jutro mam wolne, więc obiecuję poprawę, ale dziś proszę o taryfę ulgową:-)

Losiczka no nic nie mowilas o tym Napoleonskim planie :-D:-D:-D ale coz cel uswieca srodki ;-)
Ilonka ja tez robilam opaske i potem dlugo dlugo nic ale teraz jakos bardziej do szycia mnie ciagnie:tak:
Zamowilam juz maszynke co prawda gdzie indziej niz poczatkowo planowalam bo dodalwali jeszcze kilka rzeczy gratis i teraz czekam Bro000064_747.jpg

Rozia wybaczamy ;-) ale jutro juz nie wybaczymy :-p
Kasiu super maszyna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze bedzie Ci sie na niej fajnie szurać ;-)
Ja mam maszynę tzn u tesciowej , mam ją dostać w spadku, hehe stara chyba niemiecka o taka,

maszyna.jpg urynął, ale szyje świetnie, bo tesciowa ciągle jej używam wiec niech bedzie, nie bede wybrzydzać hihi, skoro powiedziała ze ona bedzie dla mnie to OK ;-)

Dobra laski , ja lece spać !!!!!!!!!!!!! tamta noc nie była zbyt ciekawa wiec marzę aby sie juz położyć, oby ta była spokojniejsza !!!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC ;-) ściska cieplutko :*

Pa Ilonka spij spokojnie a ta maszyna co masz ja dostac to dopiero model nie do zdarcia :tak:u mnie babcia taka miala
Rozia no.....dobra wybaczamy

Ja wczoraj rozmawialam z m i doszlismy do wniosku ze jak bede w pl to sie przebadam jeszcze raz on zrobi badanie nasienia i dajemy sobie czas do konca roku jesli nie zajde w ciaze to idziemy do prywatnej kliniki tutaj (polskiej) na inseminacje 2 podejscia kosztuja 650 funtow......Aniab dzieki bo to ona mi to wyszukala :tak:

reklama
dziewczynki ja was czytam ale jakoś weny nie mam :-(
zbieram się chyba za niedługo spać
dobrej nocki

katy czyli jedziemy na tym samym wózku...będziemy miały o czym pogadać:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry