• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej ho jestem już,
wróciłam wcześniej ale nie martwcie się jutro biegu ciąg dalszy:tak:
spotykam się z moimi dziewczynami :happy2:
katy mój nastrój obecnie lepiej ale co będzie za godzinę kto to wie?? zmienia mi się to jak w kalejdoskopie...
zagubiona wytrzymasz jeszcze na pewno
gosia nie wiem o co chodzi ale mam nadzieję, że się wszystko ułoży.

reklama
Gosia wygadaj sie będzie ci lżej :*:*:*:*
dziewczynki miłego wieczorku ja spadam bo znajomi już jadą do nas :)
Kasiu do jutra ok 15,45 powinnam być u ciebie tylko nie zapomnij o mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gosia no ja zrobiłabym tak ja Ty ,ale facet jak sie upsze to juz ciezko :-(:-(.....ale moze jeszcze zmieni zdanie :sorry2: po co o głupoty sie kłucic i niepotrzebnie sie nakrecac...wiem wiem łatwo powiedziec ,ciezej wykonac,ale moze jakos go przekonasz jeszcze :tak:

Jane szalona ty heheh zakupy udane???

Malami nie miał wyjścia.Musiał ustąpić
:-p
Skończyło się jednak tym że musiałam wziąc coś na uspokojenie i pospałam trochę.
Teraz nie mogę do siebie dojść.
Tylko żeby to było jednorazowe:-(

edit.Wybaczcie że tylko o sobie.Nie mam głowy do niczego innego.
Dziękuję jeszcze raz.

Gosia to nic ze tylko o sobie :tak:,jak jest potrzeba to piszemy i mowimy czasem o sobie tylko :-( no a wygadanie sie zawsze troszkę pomaga :-),ach uparciuszku heheheh ja tez bym nie zrezygnowała,ale Ty tylko niepotrzebnie sie stresujesz.Oby wszystko sie poukładało :tak::tak:

Gosiu kurka, może to chwilowy kryzys w waszym związku???

Małami ojej to nie było zamierzone, zaraz poprawiam;-)

Katy jakoś mało mnie bo boję się że się nakręce, znowu mnie dopada myśl że może nie być owulacji chociarz pęcherzyk był:-( na termometr nawet nie patrzę...

A Maja no cóż... niesamowicie gorączkuje i pojechałam z nią raz jeszcze do pani doktor, mówiła że rzeczywiście gorzej i dała augumentin, teraz biedna śpi, no i urodziny odwołane do wyzdrowienia, ale przyjęła to ze spokojem, może dlatego że chora..

Gwiazdeczki wpadnę zaraz przeczytać co naskrobałyście ale na razie szybko wpadam pokazać Wam MOJE MEGA NIEUDANE WYPOCINY :( SIEDZIAŁAM PÓŁ DNIA A WYSZŁO KOSZMARNIE :( no cóż, nie mam do tego ręki, okropnie wyszło, żle zaczęłam od początku i tak dalej szło tragicznie, no ale moze bedzie lepiej następnym razem, praktyka czyni mistrza hehe

czapka.jpg ....... i w tym momencie chwila na śmiech .........

hehe sylwia dzięki, ale naprawde to jest ochydne moze inny wzór bedzie mi lepiej wychodził ....... :confused:
Ania mi przesłała linki wiec jutro sie zapoznam na spokojnie z nimi i moze wyjdzie "coś " na co można patrzeć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry