• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskaffka uuuu nie za ciekawie to wyglada :dry: ja tak mialam przed ciaza potrafilam nie miec 3 miesiace i musialam wywolywac lutka :dry: teraz w miare tak co 31 dni najczesciej ale zdarza sie co 37 ,39 ,41 dni ale jak patrze na moj kalendarzyk to co 2 miesiac mialam taki dlugi wiec czekam

reklama
Hallo Kobitki! Co tu dziś tak spokojnie? A już wiem wszystkie śpią! U nas taka senna pogoda, że rano jak się
obudziłam, to nie mogłam wstać i jeszcze jedną drzemkę musiałam sobie zrobić:-D
Te długie cykle są masakryczne! Współczuję!

Martus trzebabylo jej nawrocic na miejscu i odpalic cos....wredne babsko :wściekła/y:
Widzialam twoj wpis rano ale niestety nie mialam czasu na odpisywanie :sorry2:...........znow zaspalam kurcze nie wiem co sie ze mna dzieje
Zzagubiona widzisz tak sie mala spieszyla ale teraz jeszcze bedzie odwrotnie :-)
A jak sie wogole czyjesz????
Roszpunka bardzo dobrze cie rozumiem niestety teraz nastaly czasy ze to robotnik jest panemi i szefem a ty placaca najgorzej na tym wychodzisz bo cie zwodza, przesuwaja teminy itp:no:.
Agnes bidulko to zamiast spokojnie odpoczywac i swietowac to ty sie bedziesz uzerac w kuchni caly dzien:sorry:
Roza w koncu sie nam pokazalas......zdrowka dla Maji :-)
Truskafffka no lepiej zeby juz chyba ta @ przyszla bo wybuchniesz do tego czasu :szok:
Jane jak humorek ;-)???
Dominika ty z tym tempem zycia gonisz Jane takie dwie male mroweczki :-D
Aniab wychodz z ukrycia:cool2:
Rozia
Gosiulek
Ilonka
Losiczka widze ze sie pojawila
;-)
Karolcia
Lori
Asiczka gdzie jestescie??????????????????????????????????

A ja postanowilam nie mierzyc tempki w tym cyklu bo i tak bez sensu

Sylwia no nie za ciekawie :dry: czekam, ja mam takie jazdy po odstawieniu tabsów anty ehhh
Łosiczka szkoda że się wcześniej nie upomniałam, chciałam zobaczyć na ciele, bo nie wiem czy 30 cm to nie za dużo. ale zrobie sobie eksperymenta...wytnę koło 30cm i zobaczę hehe
bardzo fajna, nietypowa torebeczka :)

z cyklu "mój prezes-Mati"
siedzimy sobie i odpoczywamy..aż prezes mi zgłodniał i mówi "jeść mi się chce" to mówię, że zaraz idę do kuchni to mu cosik przygotuję.. a prezes "żadne zaraz koleżanko, teraz proszę iść" padłam
laugh.gif

kasiu zdycham heh tak sie czuje i to doslownie nie wiem czy to ja jestem taka mala czy ona taka duza ale jesc nie moge bo nie ma na jedzenie miejsca a wystarczy ze zjem co kolwiek lub napije sie wiecej niz pol szklanki na raz to umieram z bolu tak mnie zoladek boli jak bym nie wiem ile sie obrzarla :-( do tego jeszcze te cholerne plecy eh nie mam sil siedze i wyje :dry:

wybaczcie ze ostatnio malo rozmowna jestem a jak o czyms pisze to przewaznie o sobie ale jakos nie mam do niczego glowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katy ja jestem ale dzisiaj bez kija do mnie nie ma co podchodzić.Jestem tak rąbnięta,zdołowana że nic nie czytam nie piszę.Zajrzałam tylko by zobaczyć czy cos ważnego się wydarzyło.
Buziaki dla Wszystkich

reklama
jestem jestem na chwilkę bo próbuję Kasiu tą torebkę dla twojej Niuni zrobić ale po pierwsze nie mam weny a po drugie duużo teraz leżę a na leżąco się nie da sztrykować :-D
pozdrawiam was wszystkie bardzo gorąco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry