• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oooo faktycznie cicho tu dziś
Truskafka no Prezes jest niesamowity ;-)
Aniu fakycznie ze na leząco to za duzo sie nie da :-D
Zzagubiona nie denerwuj sie jeszcze troszkie i bedzie juz tylko lepiej ostatnie tygodnie sa najtrudniejsze ale kochana dzielna jestes i dasz radę :tak::tak::tak::tak:

Katyy echh szkoda gadac,a co do tego spania to ja mam to samo tylko ze ja to juz o 21 spie a o 7 rano dobudzic sie nie mogę

reklama
Kasiu ja wogole nie mierze tempki jak mierzylam to sie nakrecalam teraz stawiam na cud smiech.gif
Aniu witaj i odpoczywaj :)
Zagubiona oby wytrwac do 36 tc a potem mozesz rodzic ;-)
Losiczko ja np nie wierze w magiczne strony np 100 bo kiedys bylam na takiej i nic nie wyszlo :-)ale kto wie moze tobie jest pisana :tak:

Ania a na pol siedzacoa mozna robic :-D

Gosiulek to nawet nie pytam co sie stalo tylko przeczekam trzymaj sie kochana i wroc jak tylko bedziesz mogla :tak:
ZZagubiona faktycznie jedyne lekarstwo :-D no ale niestety jeszcze go nie dostaniesz :sorry2:ale napweno bedzie dobrze pomysl ze juz blizej jak dalej

A ja siedze i licze bo musze bardziej panowac nad swoim budzetem :-D nie dlugo wakacje budowa czeka a jja szaleje z kasa uuuuuuuuuuuuuuu

Jeszcze dzisiaj mnie czeka pomoc w malowaniu lazienki bo wczoraj tak sie z pralka przeciaglo ze szkoda gadac....no ale mamy pralke po 3 tygodniach :szok:

Malami ja wlasnie w nocy nie moge usnac a potem wstac nie ma komu

EDIT GOsia co sie stalo????

Ostatnia edycja:
Gosia ale to az tak????oc co chodzi????nie chce naciskac i dopytywac jak bedziesz chciała to sama opowiesz :-(

Ilonka a T gdzie zaginełas????juz cos tam produkujesz tez???

Rozia a Tyyy???

Ostatnia edycja:
reklama
Najgorsze że o byle co.Wszystko może być nicią zapalną.Nie potrafimy ze sobą rozmawiać.Każde dąży do swoich racji. Dzisiaj np. w sprawie wymiany okien.Ja żeby w x pokoju nie wymieniać bo nie jest złe a za jakis czas chcemy powiększyć pokój więc moim zdaniem bez sensu robic dwa razy tę samą robotę.A mój mąż że można wtedy okno wyjąć i obsadzić tam gzdie chcemy.Dla mnie durnota.
Wiem że moja wina w tym wszystkim też jest.Jestem nerwus ale głupoty pojąć nie mogę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry