• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ach dziewczyny szkoda gadac :-(
Zzagubiona no z meblami nieraz tak jest ,ale nawet jak wiedza ze nie przyjda na czas to tobie i tak scieme walą zeby tylko sprzedac

Roszpunka noo współczuje faktycznie palant!!!!!a wczesniej nie powiedział bo jakbyscie juz wiedzieli to moglibyscie kogos innego poszukac,ludzie niektórzy to poprostu debile,brak słow

jane udanych zakupów :-D

Roza_ wykresy nie zablokowane tylko bezposrednio od siebie musisz wchodzic

Katyyy Katyyy gdzie jestes spiochu :szok: cos sie stało?????Halooo
Aneczko a Ty jak dzisiaj???

a Ty ilonka co ciekawego wydziergasz??:-D:-D:-D:-D:-D

Losiczko ja wynajde jakąs torbę i tez poprosze o uszycie moze byc nawet taka co Katce sie podoba tylko materiał musi byc sztywniejszy ,ale mogę poczekac :-):-):-):-)

co do Majowego weekendu to dzis w tv mowili ze jak ktos jedzie nad moze to ma ze soba zabrac i bikini i kożuch hehehhe

witam kochane. z góry przepraszam ze tak szybko napisze i tylko o sobie ale mam urwanie głowy małe. nadrobiłam wszystko ale dopiero jutro wam na spokojnie odpisze.

dzisiaj miałam zabiegany dzień musiałam troche wiekszych zakupów zrobić. jutro mam imieniny i goście się zapowiedzieli wiec popołudnie i wieczór spędze w kuchni.

musze tort zrocić. jutro wrzucę wam przepis na moją Palissade. teście przyjada więc jeszcze jakis obiad muszę na jutro wymyslec więc czeka mnie stanie przy garach. ale jak się jutro ze wszystkim uporam i goście sobie pojada to wpadam do was.

buziaczki i pozdrowionka. i przepraszam jeszcze raz ze nie mam dla was czasu. pa

A wy.... takie buty z wykresami;-):-)

Roszpunka o matko kochana, nie ma nic gorszego niż czekanie na koniec remontu - a jeszcze jak sie przedłuża ehhh wiem co czujesz kochana:wściekła/y:

Agnes to działaj kochana:-) czekamy na przepis.

Jane nieźle,podziwiam sportowcu:tak: ze mnie leń:-p

I jak z tym progesteronem - na czczo czy nie??

Lecę książkę poczytać:-)

Ja wróciłam od lekarza i maja ma lekkie zapalenie gardła,ale jeszcze antybiotyku nie dała- próbujemy narazie bez ale sama nie wiem może mogłam się uprzeć.... chociaż tydzień temu brała antybiotyk to niby dobrze że odrazu nie dała.
Wydaje mi się że się nie obejdzie bez tego i w sobote na dyżur pojadę:no: dupa z jej przyjęcia urodzinowego:-(:-(

I jak z tym progesteronem - na czczo czy nie??

Lecę książkę poczytać:-)

Ostatnia edycja:
roza ja nie mam pojęcia ale mój m ma sobie zbadać testosteron i prolaktynę i lekarz powiedział, że nie musi być na czczo ale jak m dzwonił się dopytać to babka mu powiedziała, że lepiej na czczo...
tak więc na czczo chyba nie zaszkodzi
zdrówka dla Mai

ja tylko się witam i życzę miłego dnia..
mam dziś wściekliznę, nie zbliżać się
Nie dość że brzuch boli ciaglę na małpiszona, małpiszona brak...do tego w nocy ucho zaczęło mnie boleć, spać nie mogłam, teraz też boli

Małami..ehhh brak słów, kuzynka, koleżanka...dupa zbita, w różnych sytuacjach okazuje sie komu naprawde na nas zależy...
olać babsztyla ciepłym moczem ;) my kciuki za maluszka trzymamy ;)
Roza zdrówka dla Mai
Łosiczka a mogłabyś zrobić zdjęcie z tą okrągło torbą na sobie? chciałabym zobaczyć jak to faktycznie wygląda...sorki za zawracanie głowy:sorry2:

WITAJCIE wrocilam do domciu i mojego skarbenka - nareszcie u siebie :-) zabieram sie z nadrabianie wiec troszke to potrwa zanim bede na biezaco, mam nadzieje ze byly same dobre wiadomosci. Ok wlaczam ztem szybkie czytanie bo jestembardzo ciekawa co u Was.

Roszpunko ja nie rozumiem takich ludzi jak mozna tak czlowiekowi zakrecic ;/

Zagubiona ;/ no ciekawe jak to u nich bedzie z tymi meblami zycze ci zeby do jutra juz przyszly :)

Truskaffka u ciebie jaki byl najdluzszy cykl ??

hej kochane, ja znów w biegu, jak cały tydzień. Kurde Małami co to za picza niemiła, nie wiem dlaczego czasem ludzie obcy mają czelność wpieprzać się w nasze życie??? A to najlepiej wiedzą kiedy powinno się po ślubie być już w ciąży! A to kiedy w tej ciaży być się nie powinno, a to w jaki sposób wychować dziecko grrrrrrrrrrr irytuje mnie to, zwłaszcza że im dalsza osoba tym bezczelniejsza i potrafi takim tekstem rzucić, że zwala z nóg. Trzeba by to olać, ale wiem , że takie sowa bardzo ranią. Ech
Mam nadzieję, że długi weekend będzie piękny, słoneczny i odpoczniemy :)))))) brakuje mi światła, chyba działam na baterie słoneczne ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry